Cypern, dag 6-8
Helgen spenderades ungefär som resten av veckan, med sol och bad. Lite barnklubb för Meja också. Så skönt att inte ha några måsten förutom att knalla bort till maten ;-) På lördagen skippade vi dock all inclusiven och åkte bort till en restaurang som mamma och de besökt tidigare när de varit i området - Flames. Väldigt god mat, fantastiskt trevlig man som hade stället (eller ett par bröder till och med) och generösa portioner. Lite väl till och med, för jag orkade inte äta ens hälften av min, haha! Vi gick även en sväng på stan när vi ändå var iväg, och tjejerna fick sina hår flätade. Av mamma och de fick vi bland annat parasailing i bröllopspresent, så det passade vi på att göra på morgonen sista dagen. Ljuvligt lugnt och avkopplande där uppe i luften, men det tog tyvärr slut alldeles för snabbt.
 
Sista dagen skulle vi från början åkt hem sent på kvällen, därför vi bokade från Köpenhamn i stället för Malmö. Men självklart ändrades tiderna så att vi fick åka från hotellet efter frukost i stället, samtidigt som Malmöresenärerna. Synd att missa sista dagen! Lite kaosig flygplats och så med mycket resenärer på en gång, men annars gick hemresan bra. Barnen åt som hästar när vi sedan stannade för middag i Skåne hos min styvpappas föräldrar och vi bjöds på stuvade makaroner och falukorv. Kunde liksom inte bli bättre efter en veckas all inclusive! :-)
 
 
Med det avlutar jag själva reseberättelsen från vår underbara Cypern-vecka. Kommer såklart inlägg om resmålet och hotellet också =)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress