Halloween x 3
Här har firats massor med halloween den senaste veckan!
 
Årets pumpor, Mejas glada med små huggtänder och Junos läskiga
 
Det började fredagen innan höstlovet med skoldisco med halloween-tema. Som Juno har längtat efter första skoldiscot! M satt med där borta medan jag var iväg på gympa-tränaruppdrag, och så kom jag dit med lite hämtmat sen med när jag var klar. De hade så kul så! (Såklart fick Chester också bli utklädd när han också skulle sitta med på discot.)
 
Tur att vi hade en icke färdigmålad vägg att posera vid ;-)
En docka, en "död pirat" och ett litet skelett!
 
I onsdags - när det ju faktiskt var halloween - hade tjejerna (eller vi) bjudit in några släktmedlemmar på halloween-knytis-middag. Vi fick till himla bra blandning på maten trots att vi inte alls hade bestämt något i förväg. Vi hade gjort köttfärs- och risfyllda paprikor, plus att barnen hade gjort kakor. De andra hade med sig en pumpasmörgåstårta, äkta pumpasoppa, småpizzor, korvfingrar, spindelkex och sallad. Mycket gott allting! Utom då spindelkexen för min del, då de främst bestod av oliver ;-) 
Barnen (eller ja, tjejerna alltså) gick ut på en liten bus eller godis-runda också alldeles själva för första gången. Tokigt nöjda!
 
Bus- eller godisförberett innanför dörren (i utbyggnaden). Denna gången fick vi en docka (igen), ett skelett och en batman!
 
Och så till sist ikväll (den dag jag egentligen allra minst tycker man ska fira halloween, men nu blev det så) så ville barnen bjuda hem ett par kompisar lite spontant på halloweenfest. Så i skrivande stund sitter de och kollar på filmen "Monster House" ute i vår gäststuga, käkar chips med "möglig" dip och godis. Mys!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress