Min träning

följ mig på vägen!

My Best Shape, dag 10-11

Kategori: World of Shape 2014.

Det flyter forfarande på, otippat nog, så det är skönt! Igår blev det en promenad hem från praktiken och sedan ett pass box på kvällen tillsammans med min lillebror, vilket precis som MyBestShapepasset är både kondition och styrka och för hela kroppen. Idag har jag cyklat till och från praktiken (6+6 km, ca 45 min totalt), och hade sedan tänkt köra passet på kvällen. Hann dock tyvärr inte det efter en jobbig eftermiddag med barnen, gnäll och skäll och så. Jaja, tur att jag cyklade i alla fall! 

My best shape, dag 9

Kategori: World of Shape 2014.

Igår skulle jag börja dagen tidigt med träning. Det blev dock så att morgonbestyren drog ut lite väl mycket på tiden, så plötsligt var det bara drygt en halvtimme innan jag skulle åka mot praktiken... Jag fick träna hemma, och köra endast styrkeövningarna. Inte optimalt, men det måste passa i livet också. Nästa gång går jag upp lite tidigare till! 

Maten fungerade bra! Har inte haft några problem där hittills (förutom i lördags när det var "planerat").

I tidsbrist blev det även en questbar till kvällsmat, annars hade det gått alldeles för lång tid mellan målen... 

My Best Shape, dag 5-8

Kategori: World of Shape 2014.

I fredags hann jag tyvärr inte med något träningspass. Maten gick dock bra, och det blev tacomiddag på kvällen! För min del serverad med ris i stället för chips =)
 
 
Lördagen hade jag bestämt mig för att inte räkna, men åt dock som vanligt under förmiddagen. På eftermiddagen var det dock för thaimat, vilket jag planerat i förväg att jag skulle äta av, och nybakad kanelbulle blev det också. Ett tillfälle i veckan tänker jag ha kvar till lite extragott, tror inte det skadar! Hann bara med halva träningspasset tyvärr, men det blev svettigt ändå!
 
 
Söndagen var bra, skrev inte in i matdagboken och räknade alltså inte kalorierna, men ska ha hållit mig ungefär inom ramarna ändå. Middag hos sambons föräldrar med creme fraiche i köttfärssåsen och så var väl inte det bästa, men med ganska litet intag resten av dagen bör det ha blivit bra! Träningen blev ett pass "cobraträning" för mage och rygg, eller snarare helkropp.
 
Idag har det gått utan problem. Praktikstart idag och det har fungerat bra. Träningen fick bli här hemma nu ikväll, och den kändes bra, förutom att det blev lite sent så jag mest ville att det skulle vara avklarat. Utöver det som står nedan bev det en Questbar till mellanmål i eftermiddags, nöden har ingen lag och sådär...
 

My Best Shape, dag 4

Kategori: World of Shape 2014.

Flutit på bra idag också! Hann inte det allra sista på träningspasset när jag var på gymmet, så fick köra lite mage hemma sedan, men det funkade det också =) Förutom det som står nedan har jag även ätit lite fröknäcke ikväll, så kom upp i nästan 1500 med lite mer fett och kolhydrater än på "cirkeln".
 

My Best Shape, dag 3

Kategori: Styrketräning.

Ännu en dag avklarad, utan några större problem. Var iväg på barnklädesparty hos en kompis ikväll, och hoppade fikan där (utan att ens vara sugen, trots att det fanns gula rutor!). Hade i stället med mig lite hallon med keso/kvarg då jag skulle träna efter och behövde äta något. Träningen gick bra med. Jag har lite träninsvärk, typ överallt! Det känns också att jag inte är van att köra så pass mycket uthållighetsstyrka, inte alls så jag brukar träna. Men det känns bra, svettas enormt och blir trött!
 

My Best Shape, dag 2

Kategori: World of Shape 2014.

Nu har det ju bara gått två dagar på programmet, men jag måste säga att det flyter på bra! Maten har inte alls varit ett problem, och för en gång skull har jag inga problem att hålla mig till så pass lite kalorier. Träningspasset gick bra med, svettigt som attan och sen hade jag en hel del träningsvärk sedan dagen innan. Den blev INTE bättre sen kan jag säga ;-)