- Mejas utveckling

Jisses vad det har hänt saker med Meja nu i höst!

Hon pratar numera långa meningar, och som de sa på förskolan en dag så är hon väldigt noga med sitt språk. Hon tänker efter när det är något hon vill säga och om det blir fel kan hon skratta till och säga: "Oj, nej, jag sa fel!"

De senaste 2 veckorna har hon dessutom blivit näst intill blöjfri! Hoppsan! Vi hade egentligen tänkt vänta till våren med att potträna ordentligt. Hon har ju kissat på pottan någon gång ibland och varit utan blöja någon stund ibland, men inte så att hon själv varit sådär himla intresserad. Så plötsligt en dag vägrade hon ha blöja på sig, och sen har det hållt i sig. Två olyckor är allt vi haft, och då har hon ändå varit på väg till toaletten, bara att det kommit på vägen. Bajsa verkar vara lite svårare att känna av innan det kommer, men hon lär sig snart det med :) Otroligt skönt att hon själv tog initiativ till det. Hon har varit utan även på förskolan sista veckan lite drygt, och det har gått hur bra som helst!

Som jag nämnt tidigare har ska hon ju börja ny förskola i januari, och då vi nu fått veta avdelning åkte vi dit idag och hälsade på. Det kommer nog inte bli någon tuff inskolning känns det som. Redan idag gick hon ifrån oss nästan direkt och lekte. Avdelningen var stor och bra med många olika smårum och det kommer bli bra! Känns fortfarande otroligt jobbigt att lämna gamla, men det känns bättre med nya nu när vi varit där i alla fall :)


Min stora, fina tjej ♥
RSS 2.0