120730 - Sommaren som försvann

Ja, en fin semestervecka blev det i alla fall! Får se om sommaren återkommer igen, men i helgen och idag har det varit mulet med regn om vartannat. Lyckas alltid hänga ut tvätt just när det blir regn också...
 
I lördags begav vi oss i alla fall upp mot Kosta. Blev en tur på Outleten och M m.fl. begav sig ut och plockade blåbär! Outleten var väl sådär denna gången, men hittade i alla fall ullstrumpor till Meja och bebisen till i vinter, och lite födelsedagspresenter + en bebisbok. Och så kom vi ju hem med ett par liter blåbär med :)
 
 
Igår spenderades förmiddagen med plock här hemma, lite tvätt, rensning av alla miljoner papper som skräpat i bebisrummet och rensning av blåbär (mest av M iofs, men fy farao vilken tid det tar!).
 
 
Framåt kvällen tog vi med oss en paj och åkte hem till M:s föräldrar och avnjöt den + deras paj med vaniljsås. Mums!!
 
 
På kvällen var det någon som ville sova i sitt nya tält hon fick i födelsedagspresent som för tillfället står i vardagsrummet.
 
 
Efter dagens barnmorskebesök blev det lite småärenden gjorda. Jag hittade bland annat äntligen en gympadräkt till Meja. Att det ska vara så svårt att hitta en sportig gympadräkt till småtjejer. Har scannat både nätet och alla affärer jag kunnat komma på, och den enda modell jag sett utan rysch-pysch är Röhnisch's Donna. Idag såg jag att de hade den på Team Sportia, så den inhandlades. En viss liten tjej blev alldeles jättelycklig och stolt och skulle direkt ha gympakläder på sig och började dansa :)
 
RSS 2.0