- Campingsemester del 3
Torsdag:
Falkenberg. När vi var klara framåt förmiddagen åkte vi mot Falkenberg (ca en halvtimmes bilväg från Ullared). Egentligen skulle vi bytt camping till en där, men för att slippa köpa campingkort, dra ner tält m.m. och betala dyrare pengar för en natt än två i Ullared så struntade vi i det.
Det var på vägen hit vi åt buffén jag tipsade om i första inlägget. Karta över Falkenberg hittade jag utanför kassorna på Gekås, det var skönt att ha för att hitta =) Vi åkte först till Kvantum (himla fin affär btw!) och köpte oss lite picnic till eftermiddagen. Sedan åkte vi ut mot Vallarna och gick en runda längs med Ätran tills Meja somnade, jättefint var det där! Jag och M la oss sen och vilade (jag somnade t.o.m.) vid Vallarnas lekpark, som var jättefin. När Meja väl vaknat blev det lek i lekparken och picnic med köttbullemackor =) Tur med vädret hade vi, då det kom svarta åskmoln en bit bort, men de drog förbi där. Meja hittade sin form av himmelrike där med, ett områda med bara stenar - WOW!
Framåt kvällen var det dags för huvudattraktionen för dagen - Buskis ála Stefan&Krister - En mor till salu. Både jag och M gillade den, den var som de brukar vara, blev en hel del skratt!





Vallarna friluftsteater falkenberg en mor till saluVallarna friluftsteater falkenberg en mor till saluEn mor till salu

När vi kom tillbaka till campingen sjönk humöret några grader och semestern fick en ganska trist avslutning. Det hade tydligen stormat en del i Ullared (de molnen vi sett från Falkenberg) och yttertältet hade blåst av lite. Därav hade det regnat in lite i tältet, och det mesta var blött! Tack och lov hade jag envisats med att dra med några filtar som M tyckte var totalt onödiga, så dem fick fi sova på och under. Vi höll oss alltså varma ändå =) Meja vaknade av allt fixande och börjar skrika, ordentligt =( Verkade som hon hade ont i magen. Stackaren skrek sedan i över en timme till och från. Vid halv 2, precis när hon höll på och somna, var det något ljushuvud som skrek över hela campingen:
 - "Ni med barn, det är dags att sova nu, GODNATT!"
JO tack vi försökte det vi med. Inte direkt så att vi nöp henne för att hon skulle störa alla andra. Vi skämdes tillräckligt mycket ändå utan hans skrik. Jag förstår att det var väldigt irriterande för folk runt omkring, men vad skulle vi göra?! Han hade nog inte barn själv iaf...

Fredag:
Dags för hemresa. Efter frukost packade vi ihop oss och alla grejer för att bege oss hemåt. Det duggade lite under tiden, men vi hade tur, för precis när vi körde från vår plats började det ösa ner. Hemresan gick sedan smärtfritt ;)

Melinda - Mamma till Maja ♥

Fy vad irriterande med han som skrek :P

Låter som att ni har haft en bra semester!

Alfva

Haha - skön snubbe. Du svarade inte och frågade om det inte fanns en gräns för surgubbar också? ;)



Men usch, skrikande barn ÄR tålamodsprövande. Var ett barn som skrek HELA vägen hem från Barcelona nu senast och trots att ljudet på plan är dovt och försvinner ju längre bort man sitter tyckte jag att det blev riktigt jobbigt (och det var ju inte A som skrek)....

Visade sig sen att tjejen hade en öroninflammation, så det var ju inte så konstigt att hon skrek....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress