100129 - Pluuuugg!

Lovade ju att lägga upp några bilder från utgången i lördags, så börjar väl med det :)


Egobilder är ju ett måste när man ska ut ;)


Vi hade i alla fall sjukt roligt! Började kvällen med att Caroline kom hit och vi drack ett par drinkar, sen begav vi oss in till Jesper med delar av gamla gänget. Spelade lite, skrattade mycket och det kändes nästan som förr för en stund :P Gick sedan upp till Statt nattklubb och var där till halv2-tiden då jag, Carro och Linda åkte hemåt =)



Jag får ursäkta slö uppdatering de senaste dagarna, men har varit mycket pluggande, och den resterande tiden har jag faktiskt prioriterat att vara med Meja ;) Jag har inte behövt lägga så här mycket tid på skolan sen jag började för 1½ år sen! Det är jättemycket, sjukdomar med allt om hur de uppkommer, behandlas m.m., men det är i alla fall himla roligt och intressant! Denna veckan har vi gått igenom höft- och handledsfrakturer och bröstcancer samt strålbehandling och cytostatika-(cellgifts-)behandling.

För Meja har det hänt massor i veckan! I tisdags kom den andra tanden upp, hon lyckades med bedriften att lägga sig på mage från sittande (på ett kontrollerat sätt :P) och hon reste sig med stöd första gången (som inte var en människa, det har hon gjort ett bra tag). Mammas duktiga lilla snutt! På kvällen sen samma dag lyckades hon även åla sig framåt på golvet för första gången :) Hon ställer sig i krypställning nu, men hon kommer inte framåt så, ska hon röra sig åt något håll så ålar hon ;)
Tar och avslutar med lite bilder på min ögonsten!



Emelie

Åh roligt. Hur tränar du upp dig då för det loppet? Ute och springer mycket på sommaren elr?

Så duktig Meja är =)

Anonym

Hon E bara fööör söt - varje dag:)!! Love her (and you)!! Ni var jättefina med vid utgångskvällen!!

Maliiin

Vad duktig hon är :) Kan ju en hel del nu!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Åh så söt hon är :) och duktig!

Melinda - Mamma till Maja ♥

Ja, men den här är också köpt på Maxi :P antagligen samma vi har då! Tog bara den här bilden på nätet som en ungefärlig bild :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress