Min träning

följ mig på vägen!

Utvärdering v. 36-38 + nytt veckoschema

Kategori: "Rehab" efter graviditet. Motivation, prat & målsättning. Veckoscheman.

Det är nu fyra veckor sedan jag skulle börja med mina promenader m.m. Knip- och magövningar har jag skött helt ok, har nog glömt ett par dagar, men skött det de flesta. Promenaderna har det ju blivit väldigt tyst om i bloggen efter första veckan, men har faktiskt gått en hel del, om än mindre än jag hade tänkt mig. Har i alla fall gått mycket småsträckor, fram och tillbaka till förskolan och så, så har gått nästan vare dag. Längre promenader har det dock bara blivit några få, då min lilla bebis inte är så förtjust i vagnen alla gånger... Och ja, allt ska jag väl inte skylla på henne heller, jag har väl helt enkelt struntat i det vissa gånger med.
 
Den 4:e oktober startar även jag - i lag Let´s walk - TappaTrampet. Så då tror jag att motionsmotivationen blir litegrann större med :)
 
Veckoschema v. 39-40

Per vecka:
 
- Promenader x 5
- Knipövningar x 7
- Magspänning på pilatesboll x 7
- Plankan (3 st) x 7
- DVD-träning, Träning efter graviditet x 2

Mamma Boot Camp

Kategori: Mattips m.m..

Här kommer ett litet tips från mig till alla er i Karlskrona med omnejd (och ja, på andra ställen i Sverige med iofs, men då blir det inte med samma tränare :P).
 
Min kompis Jossan ska nu köra igång med Olga Rönnbergs Mamma Boot Camp här i Karlskrona. Det är träning speciellt anpassad för kvinnor som fött barn. Träning för att stärka upp kroppen, utomhus i grupp. Visst låter det trevligt?! :) Här kan ni hitta lite mer info, in och anmäl er nu! Tyvärr är det ju lite för tidigt för mig...

Utvärdering v. 35

Kategori: "Rehab" efter graviditet. Motivation, prat & målsättning.

Blev i alla fall 4 dagar med promenad, varav ena dagen innehöll 2 kortare promenader, så i princip höll jag väl målet ;) Tror jag körde knip & magspänning varje dag med! Nu ska jag bara fortsätta hålla i det...

Promenad 120904

Kategori: "Rehab" efter graviditet. Vardagsmotion & promenader.

Blev en promenad med barnvagnen tillsammans med en kompis, ca 3 km på sisådär 35 min.