Min träning

följ mig på vägen!

Fitnessfighten förberedd!

Kategori: Fitnessfighten - Sept 2011.

Nu är jag förberedd och färdig för morgondagen ;) Idag har jag storhandlat allt jag behöver i matväg för ett tag framöver, och även fixat matlådor inför imorgon! Nu är det dags att sova för att bege sig på en tiidig morgonpromenad innan praktikdags!
Fitnessfighten förberedelse

Kategori: Fitnessfighten - Sept 2011.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills FitnessFighten kör igång, ni är väl med?! :)

Idag har jag tagit måtten som ska vara tagna, d.v.s. vikt, midjemått, vilopuls och foton. Det har gått längre än jag trodde :( Vägde mer än jag gjort på över 1½ år, och vilopulsen var betydligt sämre än jag trodde. Att se fotona var inte heller skoj, så nu jäklar! Jag ska kämpa, kämpa, kämpa den närmsta månaden! Följa programmet till punkt och pricka och förhoppningsvis även träna något extrapass utöver + lite promenader :)

Jag passade även på att äta en lyxig frukost som jag verkligen njöt av, för de närmsta dagarna tänker jag börja att lite successivt gå över lite mer mot sån mat jag kommer äta under programmet för att inte chocka magen totalt på torsdag.Har provkört alla övningarna i träningsprogrammet idag med, för att se så jag förstår allt och så jag slipper pausa mitt i på torsdag. Det kändes bra så nu ska jag bara öka i hantelvikter och känsla för varje dag med! ;)Missförstå mig inte, jag vet att jag kommer ha downdagar då jag bara vill ge upp, men det ska jag inte! Jag är laddad till tusen, och jag ska minsann börja ta hand om min kropp ordentligt!

Powerwalk + styrkepass 110829

Kategori: Vardagsmotion & promenader.

Blev en liten kortpromenad på förmiddagen, i alla fall i ganska högt tempo (glömde stänga av RunKeepern på slutet, därav verkar jag ha gått saktare än jag gjorde).


När jag kom hem igen provkörde jag FitnessFighten-passets styrkeövningar, dock bara ett set av varje övning, sedan kommer jag köra två. Det blev ca 15-20 minuter.

Uteträning 110826

Kategori: Konditionsträning.

Ca 2 km intervallträning (gång -> snabb löpning) med lite efterföljande styrka bestående av:

Tricepshävning mot bänk med raka ben 2x10 reps
Armhävningar på tå mot bänk 2x10 reps
Utfall 2x10 reps per ben
Planka 2x45 sek

Powerwalk 110824

Kategori: Vardagsmotion & promenader.

Jag tog dottern i vagnen hem från dagis idag, och det är ju en bit nu sen vi flyttade!

Promenad 110821

Kategori: Vardagsmotion & promenader.

Även idag blev det en promenad med mamma och deras vovve. Mobilen började bli urladdad, men drygt 5 km och ca 1 timme även idag. Som sagt blir det inte riktigt det tempot man vill hålla med både hund och barnvagn ;)

Promenad 110820

Kategori: Vardagsmotion & promenader.

Lite slött & lite ojämnt tempo då vi hade mammas o deras hund med oss, men helt ok ändå =)Fitnessfighten nästa!

Kategori: Fitnessfighten - Sept 2011.

Om mindre än två veckor är det dags, på riktigt! Då kör Fitnessfighten igång, och jag ska vara med! Under en hel månad ska jag träna varenda dag, äta efter ett kostschema jag fått och få en förbannat snygg (okej då, få en snyggare) kropp! Läs mer på http://www.fitnessfighten.se. Jag är laddad till max, och utmanar nu dig som också är ute efter en ordentlig kickstart att deltaga du med!

Powerwalk 110818

Kategori: Vardagsmotion & promenader.

Tog mig ut på en liten promenad idag. Superskönt att röra sig lite, och svettades gjorde jag minsann! Som ni ser under kartan var det lite backigt!


Gräsklippning 110816

Kategori: Vardagsmotion & promenader.

Klippte halva vår backiga gräsmatta och svettades faktiskt en hel del! :) Bra vardagsmotion!

Powerwalk 110813

Kategori: Vardagsmotion & promenader.

Blev i alla fall en liten promenad igår till jobbet, skönt att komma ut och röra i alla fall lite på sig!

Flytt

Kategori: Motivation, prat & målsättning.

Herregud vad jag latat mig från träningen, hela träningsprogrammet sprack! Dock har jag inte varit så lat i övrigt, har ju flyttat och burit massa och fixat massa hemma samtidigt som jag jobbat och pluggat. Förhoppningsvis har flytten gett lite träning i alla fall! Denna veckan blir nog med lat för att orka med sista veckan med jobb och plugg, sen nästa vecka är det minsann dags att komma igång!