Min träning

följ mig på vägen!

Fitnessfighten dag 28-29

Kategori: Fitnessfighten - Sept 2011.

Dag 28

Mat

- Lättfil med müsli & kanel
- 2 kokta äggvitor

- Lövbiff med bulgur & kokt broccoli
- Knäcke med skinka

- Hallon med MiniKeso

- Kycklingfilé med bulgur, vitkål, rödlök, tomat & gurka
- Knäcke med skinka

- 2 riskakor med skinka

Träning

- FF-passets styrka
- Powerwalk



Känsla

- Ungefär urk! Haha ;) Inte maten, den var inga problem, men fick inte ihop tid till träningen så bestämde mig för att gå till praktiken från Maxi för att få ihop konditionen, styrkan hann jag på morgonen. Precis när jag skulle börja gå gick handtaget på min påse av, jag hann inte in och hämta en ny och jag kände bara att "neej, nu tar jag bussen i stället!". Väl på väg mot bussen i stället övervann dock viljan kroppen och jag gick mot promenadvägen i stället. Fick tvinga mig själv varenda litet steg och motvind hade jag + då påsen som knappt gick att bära. Men jag genomförde det! Ingen superfart, försökte pressa upp mig så jag skulle hamna under 10 min/km, men det gick bara inte.

Dag 29

Mat

- Lite lättfil med müsli & kanel
- Knäcke med 2 stekta äggvitor 

- Äpplebitar med lättkvarg

- 1 fullkornsskorpa

- Kycklingfilé med fullkornspasta, kokt broccoli & kokta ärter
- Knäcke med skinka

- Lättkvarg med ½ skivad banan

- Viktväktarnas Chorizo (3%) med fullkornspasta, tomat, gurka & lite dijonsenap
- Knäcke med kycklingpålägg

- MiniKeso

Träning

- Powerwalk
- FF-passets styrka



Känsla

- Idag blev det samma promenad, fast åt andra hållet ;) Styrkan har jag inte kört än, men ska ta tag i det nu, och visst fasen ska det gå bra!! Jag ska ta alla de jobbigaste övningarna och köra skiten ur mig styrkemässigt! Näst sista passet för fasen! Sen ska jag faktiskt spendera kvällen med att mysa med dottern, blivit alldeles för lite av den varan denna månaden =/
- Maten går superbra, och jag håller nu på att knåpa ihop lite frukostförslag och så åt mig själv till fighten är över :) Inte bara släppa allt!
- "Syndade" idag med en fullkornsskorpa ;) Har varit med på förlossning, och för att det inte skulle bli för många timmar mellan målen då det drog ut på tiden fick jag smita ut och hämta mig det som fanns närmst till hands - skorpan! Tror dock inte det gjorde varken till eller från.

Update kl 21.30! Nja, så jäkla hård blev inte träningen. Körde igenom i princip alla core-övningar och en ben. Orkade bara inte när det blev såhär sent och jag är så himla slut i benen. Får bli monsterpass som avslutning imorgon!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: