Min träning

följ mig på vägen!

Backintervaller 130726

Kategori: Konditionsträning.

Igår morse när jag vaknade bestämde jag mig för att gå ut och springa lite backintervaller, vilket jag förövrigt tänkt varje kväll hela veckan att jag ska göra "imorgon bitti". Haha, sen var sent uppvaknande (då det är för varmt) eller något annat varit i vägen.
 
I alla fall, jag sprang iväg, med faktiskt pigga ben, en kilometer till skidbacken genom skogen. Där sprang jag intervallerna i nederdelen av backen, uppskattningsvis ca 50 m vardera. Jag sprang först 5 st med löpning så snabbt jag kunde uppför och sedan gång nedför med lite jogg på slutet. Vilade sedan ca 15 sek där nere, innan jag sprang igen. Efter dessa 5 vilade jag ca 1 minut, sedan körde jag 5 till. Som avslutning "sprang" (lunkade mer) jag upp för hela skidbacken och beundrade utsikten en stund innan jag vandrade neråt och joggade hem.
 
Absolut inget särskilt långt pass, men fasen så trött jag var på mitten av det! Och oj så svettigt när jag kom hem. Det bara rann om hela mig ;) Avslutade passet med sidoplankan 2x45 sek per sida. Och så en vanlig planka i 45 sek med.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: