Min träning

följ mig på vägen!

Veckosummering vecka 16

Kategori: 8 veckor extra fokus. Motivation, prat & målsättning. Vägningar & mätningar + kroppsbilder.

Kost: Denna veckan har varit lite jobbigare. Skött mig har jag gjort och bara ätit det jag "får" äta, men det har känts tyngre och jag har varit mycket sötsugen. Men visst, andra veckan "ska" väl vara jobbig. Ingen ätardag blev det, eftersom jag inväntade måndagens påskmiddag.
 
Träning: Det blev lite surt med ryggen som pajade lite i mitten på veckan, så jag fick vila ett par dagar. Men jag fick i alla fall till 4 av mina 5 pass med hjälp av helgens 2 pass, så jag är nöjd efter omständigheterna! Långpasset som kändes så sjukt bra lever jag på länge! 2 styrka och 2 löpning blev det i alla fall, helt okej.
 
Vikt&mått: Vägningen blev lite konstig då jag jobbade nätterna, men fick väga mig när jag vaknat i söndags på dagen. Visade dock bara -1 hg, vilket jag blev lite besviken på då jag tyckte att jag hoppat över så mycket jag velat ha i veckan. Hade väl iofs visat sämre om jag ätit de där sakerna... Dessutom vet jag inte riktigt hur pass nattjobbet ställer till kroppen, det återstår att se nästa vecka! Midjan visade i alla fall -1 cm, kärlekshandtagen -1 cm och runt låret -1 cm.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: