30 april -09 - Valborg & ledig =)

Hejhopp!
Redan snart helg igen, oj vad tiden går fort! Eller både och, samtidigt går det verkligen jääättesakta.. Igår hade vi grillkväll på Elineberg (praktiken) och OJ så varmt det var!! Höll på o krevera där i värmen, och ändå har jag absolut inga problem med värmen annars. Men i alla fall, bättre det än att det var mulet eller regnade =) Var trevligt i alla fall, de fick grillad korv med bröd och mos.

Idag hade jag egentligen tänkt gå en runda på stan, men vet inte om jag orkar :P Ska i alla fall iväg till linda och gå en runda med henne så får jag se vart jag tar vägen sen. Ikväll blir det grillning hos pappa och Ewa som lite valborgsfirande. Inte hört något annat som händer.
Börjar snart bli dags o planera vad som ska hända på midsommar med?! Vill ha lite riktigt midsommarfirande i år!

Nehe, lite frukost kanske?! Usch har legat kvar i sängen alldeles för länge :P

29 april -09

Nu var det minsann ett tag sen jag skrev, har varit mycket sista veckorna. Haft många timmar på praktiken + massa annat =)
Igår skrev jag i alla fall klart uppsatsen som skulle in idag, usch och fy. Tror att jag fick ihop det till slut i alla fall, blev dock inte så mycket, men stod ju MAX 4 sidor, och jag hade 3 så =) Som någon sa lär de nog mest kollar refereringen i denna uppgiften, och den tror jag (hoppas i alla fall ;P) att jag lyckades hyfsat med, men shit vad ovant det är! Tog sin lilla stund. Och alltid ska man skjuta fram det till sista dagen ;)

Nu ska jag snart iväg till praktiken, ska ha grillkväll idag så går eftermiddag i stället för förmiddag. Hade satt 11.30 till 20.30 på schemat egentligen, men hade tänkt åka dit lite tidigare, typ 10, så man kom hem i tid. Men njae, lat som man är blev det inte så :P Suttit lite vid datorn o sådära ^^,
Näst sista dagen på praktiken är det idag i alla fall, usch känns faktiskt lite sorgligt. Rädd jag kommer vara lite känslig på fredag =/ Kommer ju sakna mina gamla och personalen. Fast samtidigt ska det bli rätt skönt att få bli lite lat igen o ligga hemma mycket ;) Barnmorskan sa att det var bra att vila upp sig mycket inför förlossningen och tiden efter ;) haha. Inga problem inte! Sen är det faktiskt bara 5 veckor kvar i skolan innan det är sommarlov! Ska jobba 2 veckor in där om jag får några tider, annars får jag ta föräldradagar. Beror på hur pass tung o klumpig jag är då med. Sen är det allt SEMESTER :D Gud så skönt! 4 veckor med mig o älskling =) Sen har vi planerat det så bra att vi tycker bebisen ska ta o kika ut precis där i slutet på semester så får vi 2 veckor till ihop i samma veva utan att han behöver tillbaka till jobbet mellan ;) Så en vecka tidig får du gärna vara lill* vän!

Nu är det annars till den är beräknad 89 dagar kvar! 3e trimestern (tredjedelen) nu!

14 april -09

Jahapp, ny vecka. Varit ledig fredag o måndag i alla fall, vart skönt =) Lördag+söndag jobbade jag på maxi, usch så sakta tiden har gått!! Varit så lite folk så känts ganska onödigt o ha öppet så länge som det varit! Aja, nu är den helgen gjord i alla fall...

I lördags efter jobbet åkte vi hem till mamma o co. eftersom jag hade lite påskgodis till syskonen. Och när vi ändå var där fick vi lite mat oxå, grillat igen =) Söndagen spenderades ju bara på maxi, och sen när jag kom hem hade jag fått sms från min handledare på praktiken att jag inte behövde komma på måndagen eftersom det faktiskt var helgdag, så var ledig! Gud så skönt =) På förmiddagen jobbade mattias, och jag var hos gamlamorfar o fikade eftersom han fyllde 82. Därefter åkte jag hem o plockade iordning lite och sen kom mattias hem med lille quattro (för er som inte vet är det en liten vovve) eftersom vi skulle passa honom på eftermiddagen o kvällen. Sen satt vi ute resten av eftermiddagen, grillade lite hamburgare osv. Åkte även hem till pappa o ewa på kvällen för lite fika till. Tror inte jag gjorde annat än åt hela dagen igår, SKÄRPNING!! Kommer gå upp typ 25 kg om jag fortsätter sådär :P

Vecka 26 nu, tiden går faktiskt ganska fort än så länge =) 
RSS 2.0