Hej Stockholm!

Imorgon är det dags för terminsstart, så nu befinner jag mig i Stockholm för uppstart inför kommande praktik. Himla smidigt är det att ta flyget upp, var framme mindre är två timmar efter att jag åkte hemifrån. För övrigt började Meja simskolan igen i morse och oj vilken succé trots att hon hade sina betänkligheter kring att nu vara i den stora bassängen (även om hon brukar vara där med oss och har släppt kanten ordentligt i sommar). 


I alla fall, fram kom vi och jag är incheckad och klar på mitt hostel nu. Tänkte vila lite och slökolla på Grease 2, sen har jag en liten träff med en kompis ikväll. Mys! 

Pappamiddag

Igår var pappa med fru hembjudna på middag, så vi passade på att köra trerätters och grejer när vi ändå fick sällskap. Barnen hade varit taggade hela veckan för att morfar och E skulle komma, så de var lyckliga när de äntligen dök upp!
 
 
Vi körde som sagt på trerätters. Jag bakade vitlöksbaguetter i fredags, så till förrätt blev det en sån som jag tryckte i lite mozzarella i och satte i ugnen en stund, gott! Sedan hade vi hamburgare med hamburgerbröden jag bakade häromdagen tillsammans med lökringar, mozzarellasticks och chili cheese-bollar. Till efterrätt blev det enligt Mejas önskemål äppelpaj med hemgjord vaniljsås, och så bakade hon (och M) syltkakor också. Riktig hälsomiddag igår som ni hör! ;-)
 
 
Det blev Fångarna på Fortet också vilket Meja längtat till hela veckan, och hennes lag hon hejade på vann till sist. Hon levde sig in ordentligt!

Frukostdejt

Idag var det äntligen planerad träff med mina favoritmammor! De var hitbjudna på frukost. Det känns som barnen blir fler och fler för varje gång, de var överallt, men vi fick minsann lite ro att sitta och babbla ändå. När de har sällskap är det ju liksom ingen som pockar på ens uppmärksamhet på samma sätt =) Stökigt blev det dock, herregud vad det såg ut sen... Men det var det minsann värt! Var alldeles för länge sedan sist, så det var väldigt trevligt.
 
 
Lämnade sedan barnen efter lunch på förskolan idag (fick bli en specialdag) och gick hem för att vila. Nu ska jag gå och hämta hem dem igen och fixa i ordning maten och sådär innan det blir jobb inatt.
RSS 2.0