Sjukdag & kräftski... middag.

Världens sämsta dag idag. Nästan i alla fall. Jag har tagit nässpray sisådär en gång i timmen tror jag (de där 2-3 gånger per dygn som står på förpackningen hade jag förbrukat innan det ens var morgon...) och huvudet har varit som i en bubbla och gjort ont. Har nyst typ 25 gånger. Menmen, imorgon är en annan dag, och det ska bli så mycket bättre!
 
M och Meja åkte iväg för lite nöjen ikväll. Jag skulle egentligen varit iväg på kräftskiva med kompisar, men passade på att äta kräftor med mig själv i stället. Tillsammans med hemgjort ostgratinerat vitlöksbröd och vitlökssås. Mums! Under tiden har vi (jag) haft Glee-maraton.
 

Sensommar på Gotland, dag 7

Hemresedagen inledde jag med ett kort styrkepass utanför stugan innan vi åt frukost och städade av allting. Kändes lite konstigt att det redan var dags att åka hem, samtidigt som det alltid är skönt att komma hem också.

Därefter åkte vi mot Visby och gick en kort runda på stan. Köpte present till min nyanlända kusin och sådär. Vi hade fixat med oss lite matsäck som vi sedan avnjöt vid en strand i närheten och låg och vilade där ett tag innan vi så sakta började röra oss mot färjeterminalen.
 
 
Väl på båten blev det lite lek i lekrummet, där Juno plötligt bevisade att hon faktiskt kan gå själv utan större problem. Hon är bara inte så intresserad alltid ;) Vi åt även middag, jag & M thaimat och Meja spagetti med köttfärssås. Juno lyxade till det med en barnmatsburk ;) Tiden gick relativt fort i alla fall och sedan var det bara bilresan hem kvar. 
 
 
Och om ni undrade, så kommer det en liten recension med så småningom!

Sensommar på Gotland, dag 6

Söndagen - sista heldagen - blev även den en väldigt lugn dag! Efter frukost började vi packa ihop lite och tog det lugnt ett tag, innan vi åkte och handlade så vi skulle klara sista frukosten och så.
 

Junos standardmin just nu - arga leken typ ;)
 
När vi hade ätit lite fylld pasta med bacon till lunch begav vi oss bort till poolen och hängde där resten av dagen tills det började bli middagsdags. Jätteskönt väder verkligen, och solen tog betydligt mer än jag trodde den skulle. Jag som inte hade några linjer uppe i "urringningen" längre... =/ Meja var precis som dagen innan mer under än över vattenytan och hade superkul i poolen.
 
 
 
När vi sedan hade gjort oss i ordning för att gå och äta på campingens restaurang hade de redan stängt köket =/ Vi gick dit til 16.15 då de skulle stänga kl 17, men de hade "bestämt sig för att stänga lite tidigare idag". Trist! I alla fall fick vi oss en mysig och god middag till slut ändå. Bestämde oss för att köra till Visby i stället och åt där innanför murarna på La Fontana. Jag åt en ljuvligt god plankstek med perfekt stekt ryggbiff.
 
 
RSS 2.0