In & tävla!

Nu har ni chansen att genom min blogg vinna valfritt armbandsur, accessoar eller pryl från Runns.se, i butiken hittar du bl.a. klockor, t-shirts och kläder.
 
Det du tävlar om är ett presentkort på Runns.se värt 250:-. Det finns väldigt mycket saker att välja på, jag hittade själv en hel del jag skulle kunna tänka mig!
 
Jag tävlar hos sussey.blogg.se om ett presentkort hos Runns.se. Tävla här du med!
 
För att vara med och tävla ska du göra följande:
- Skriva en kommentar i detta inlägg med vilken produkt på Runns.se du tycker om mest, samt varför just du ska vinna. Skriv även med ditt fullständiga namn.
 
För ytterligare vinstchans kan du göra följande:
- Länka till tävlingen i din blogg (eller på Facebook om du inte har någon blogg), i ditt inlägg ska länkar till Runns.se & mig + detta inlägg vara med samt bilden här ovan. Du kan förslagsvis kopiera texten under bilden.
- Skriva en ny kommentar med länk till ditt blogginlägg / facebookinlägg
 
Lycka till! Tävlingen pågår till den 14/7-13.

Leklunch

Igår var jag ledig, enda dagen denna veckan, så vi passade på att gå hem till Mejas förskolekompis för lunch och lek. Vi bjöds på lasagne och ljuvlig rabarberpaj, och tjejerna lekte bra...ibland. De där 4-åringarna har ju lite humör och bestämda åsikter om vi uttrycker det lite fint. Juno var i alla fall på okej humör och vi hade en trevligt eftermiddag tycker jag :)

Meja bestämde för övrigt när vi skulle göra i ordning hennes hår att hon skulle ha 5 tofsar. Ju fler desto finare, ni vet. Så det var bara att lyda!

RSS 2.0