Mors dag

I söndags var det ju - om det nu gick någon förbi - mors dag. Vi hann med en sväng till mamma på förmiddagen för lunch. Jag och Meja, Juno däckade med hosta och feber i lördags kväll och var uppe på 39-40 grader i söndags... 

Vi bjöds i alla fall på goda pannkakor och bananpannkakor till lunch, och mamma bjöds på paket och blomma, som sig bör. Paketet innehöll en fin lampa! Med text komponerad enbart till mamma! 


Träning vecka 20

En betydligt sämre träningsvecka än tänkt, men på grund av livspusslet blir det så ibland och det är ingenting mer med det. Och när jag ser det nu var det ju inte egentligen dåligt. 

Måndag: Löpning 5 km på Blomdomloppet, 29 min. Sprang med lillasyster och det kändes som att vi höll hög fart hela vägen. Hoppades därför på en betydligt bättre tid och blev ett besviken när jag såg vad det blev. Menmen, känslan var bra i alla fall! 

Tisdag: Vila

Onsdag: Löpning 10 km, 1.05. Sprang ett långpass på morgonen innan jobbutbildning, skönt när man ska sitta ner hela dagen. Det kändes helt okej och blev en rätt skön runda med mycket längs havet. 


Torsdag: Vila 

Fredag: Vila 

Lördag: Styrketräning helkropp. Tyckte jag behövde få in i alla fall ett styrkepass och det var skönt att köra igenom allt! Lite extra rygg och ben. 

Söndag: Vila 

Måndag-till-fredag-vecka & FÖRÄLDRALEDIGA!

Det där med att jobba måndag till fredag är inte riktigt mig grej, det är liksom inte därför jag jobbar inom sjukvården ;-) Denna veckan har varit en liten pers minsann! Måndag dag, tisdag kväll, onsdag dag, torsdag kväll och så en dag igen idag. Puh! Marathon ju... 

I alla fall har det inte hänt så mycket mer. Lite rensning och fix här hemma på lediga stunder, lite träning och sådär. Alldeles som vanligt alltså. Och ungefär 0 tid till bloggen med andra ord! 

Men nu minsann... Nu går vi på föräldraledigt i två hela veckor. Så galet skönt! Firade in det ikväll med lite gyrossallad på favoritpizzerian med M och Juno, Meja var och lekte med kompisar hela kvällen. Nu har vi precis avslutat dagen med lite nyttiga scones och tänkte väl strax hoppa i säng. Ögonen börjar gå i kors känner jag! 


Vi har i alla fall en del kul att se fram emot de närmsta dagarna och veckorna. En tripp till London (!), dejter med både pappa o co och mamma o co i helgen, förhoppningsvis lite solning och så, och framför allt tid tillsammans. Ljuvligt! Icke att förglömma har ju Meja sin allra första skolavslutning också! 
RSS 2.0