Mitt 2016 - Januari till Mars

Vi är tillbaka från Thailand helskinnade och vi har firat jul och lekt med julklappar. Blogg-lovet är nu slut och jag inleder med lite tillbakablick på året som gått innan det är dags för massa inlägg om Thailand och julfirande m.m.
 
Januari
 
Vi filade på det sista på magisteruppsatsen, och jag höll igång med träning och bra mat. Examensdagar i Stockholm då jag avslutade min tvååriga halvfartsutbildning till barnsjuksköterska. Jag fick blombud för första (och andra) gången i mitt liv, och jag, mamma och barnen var en helg i Norrland för påhälsning av mammas gamla bästa vän. Lite snö hade vi dessutom till och med här hemma.
 
 
Februari
 
Jag började vänja mig vid att jobba dag efter att ha jobbat natt, och dessutom jobba heltid i stället för halv- då jag pluggade. Vi hade wild west-fest med kliniken, och hade en fantastiskt trevlig kväll. Lillasyster firade 15-årsdagen och vi mös hemma på alla hjärtans dag med hembakade semlor. Bio- och bowlingeftermiddag med barnen hann vi också med och Meja var på skoldisco. Det var även dop för barnens lilla första kusin.
 
 
Mars
 
Jag höll igång med löpningen, även Meja var med och sprang backträning. Jag och hon var även med på lillebrors galamiddag med kanotklubben. Vi fick lite vårväder och det var påskfest och påskdisco för barnen. Påsk firade vi hemma hos oss redan på skärtorsdagen för att få ihop något. Påskkärringar på jobbet var vi också i påskhelgen!
 

 

Bröllopet - Mingel

Efter vigseln blåstes det bubblor och skålades i bubbel. Till det hade vi lite snittar - tunnbrödsrullar med lax, dadlar med färskost (usch, M:s val) och chokladdoppade jordgubbar. Mums! Man började bli lagom hungrig vid den tiden, så det kan väl erkännas att man kanske överåt lite. De var även väldigt goda till frukost nästa dag ;-) All mat vi hade på bröllopet kom från Kinas kakor & Catering. Supernöjda! 
 

Bröllopet - Partytältet

Jag och lillasyster hjälptes åt att pynta "lokalen" hemma i trädgården dagen innan. Det gick åt metervis och åter metervis med fiberduk, men himmel så bra det blev också! Det blev så mycket mysigare än med de vanliga väggarna. Färgtemat kom såklart igen i dekorationerna. Jag rekommenderar för övrigt ingen att köpa pompoms eller pompomgirlanger. Fina, men fy vilket jobb det var att fixa dem! Honeycombs är bättre då...
 
 
RSS 2.0