110829 - Praktikintro

Igår jobbade jag som sagt på eftermiddagen/kvällen, och det gick faktiskt över förväntan! Fick mig ett ordentligt beröm-samtal innan hemgång, och det värmde otroligt mycket!! Det är så skönt att faktiskt få höra om man kan eller inte :P Man vet ju faktiskt inte annars!

Under tiden jag var på jobbet byggdes det flitigt på lekstugan här hemma:

Kommer bli så mysigt! ♥ Golv, tak, fönster & golv kvar, sen färg då :)

Idag bestod förmiddagen av lite promenerande, lämnande av Meja och kort träning innan det på eftermiddagen var dags för introduktion på gyn! Än så länge känns det bra, vi får väl se om det gör det på torsdag också då jag gått första dagen ;) De jag träffade på verkade trevliga i alla fall, och "min" T3:a också! Jag fattar inte att det delvis är jag som ska handleda nu, knasigt!

Sedan har jag och Mejan bara myst hemma, trötta båda två. Ska alldeles strax snabbstäda lite här tills baby kommer hem, sen är vi lediga i 2 dagar tillsammans, halleluja!! IKEA?! ;)

Avslutar med att bjuda på lite bilder från förra veckan jag inte lagt upp!


Någon hittade babypudret ;)


Kantarellmackor till fredagsmys!

Förresten! På torsdag börjar fitnessfighten för mig och många andra, och kommer pågå under hela september! Mer om det kan du läsa här!

110828 - Kalas

Gissa vad det otroligt spännande och roliga jag skulle få se i torsdags var?! Jo - ett kejsarsnitt! Det var bland det häftigaste jag varit med om och jag var rörd genom hela förloppet. Det är verkligen ett mirakel då barn kommer till världen, plötsligt bara fanns det en människa till! Magiskt! Än så länge ångrar jag inte mitt framtida karriärsval ;)

I fredags började dagen med repetitionsutbildning i S-HLR i skolan. Kände inte att jag egentligen lärde mig nåt nytt, framför allt då vi hade HLR-utb då sommarjobbet började med, men självklart är det otroligt viktigt! Efter detta åkte jag och handlade, köpte mat på pastabaren till mig och mamma samt hämtade min plutta på dagis. Hon har varit så mysig och hämta sista tiden. "Min mamma" ropar hon med ett leende då hon får syn på en =) Spenderade sedan eftermiddagen och kvällen med bakning precis som resten av veckan. Gjorde dock ett litet uppehåll för lite träning med Jossan! Så bra är det att träna med någon tycker jag :)

Igår var det då äntligen dags för Mejans 2-årskalas - en dryg månad för sent! Det blev jättelyckat, vi hade sån tur med vädret, var lite osäkra tidigare i veckan på om vi faktiskt skulle kunna vara ute. Det avnjöts grillade hamburgare och korv med hemgjorda bröd och massa andra tillbehör, och därefter fick Meja äntligen sin efterlängtade "apa-fiken"-tårta vi pratat om sen i början av sommaren. Massa fina saker fick vi med både jag och Meja, bilder kommer här under :) Dessutom har jag tidigare fått en blixt till kameran samt det jag visade i detta inlägget och Meja en lekstuga!

Meja fick bland annat en studsmatta! Även detta:


Jag fick:


De små bilderna är klickbara!

Nu ska jag bege mig av på jobb, hur osugen som helst! Mamma och de ska komma hit och påbörja lekstugebygget med :)

110825 - Okänslig

Det går fortsatt bra på op, vissa stunder blir det lite drygt när man mest står och tittar på, men det är intressant med! Fått se en lung-operation med nu, i tisdags, och igår bytte jag över till central-op med en klasskompis, så jag skulle få se lite annat! Fick se två urologiska operationer och en mage! Mage var nog den "värsta" att se, värre än hjärta och sånt. Jag är dock betydligt mindre känslig för det mesta än jag trodde när jag började plugga! Det enda jag faktiskt har problem med nu är kräk, men man vänjer väl sig...

Både i tisdags och igår efter praktiken har det blivit lite hamburgerbröd bakade till Mejans kommande kalas (sådär en dryg månad för sent!). Eftersom vi bara ska grilla lite tänkte jag att jag i alla fall kunde göra bröden själv :) Det får bakas lite ikväll med och på fredag ska jag inhandla de sista grejerna och förbereda tårtan.

Nehe, dags att bege sig mot sista dagen på operation - idag ska jag få vara med om något riktigt spännande och roligt!!
RSS 2.0