121130 - Advent

Helt galet! Imorgon är det första december och på söndag första advent. Idag har vi fått upp det mesta här hemma, eller ja, packat upp det i alla fall och alla gardiner är bytta. Stjärnorna har kommit upp i vardagsrummet med! Mysigt!

Annars har Juno varit på babysim vilket gick bra, och så har vi haft besök. Hade Tindra med mamma på taco-middag innan och Meja är därmed färdigekiperad för vintern nu då de hade overallen med sig :) fin! Tack och lov matchade mössan hon valde ut för ett tag sedan ;)

121129 - Handling, majskrok & julmarknad

I måndags efter vuxen-barn åkte vi och handlade. Skönt att ha det gjort! Passade på att köpa gröt & majskrokar inför framtida smakportioner med. När vi kom hem började Juno bli gnällig, och jag upptäckte att majskrokar har fler användningsområden än bara äta ;) Hon fick nämligen en i handen för att jag skulle hinna plocka upp varorna. För henne som annars ofta tappar saker var majskroken perfekt! Lätt och perfekt storlek att greppa om :) Hon tog den såklart till munnen också, som med allt annat, men fick ju inte i sig något vidare ändå! Perfekt - nya leksaken!
 
 
I tisdags var det dags att baka årets lussekatter. Meja - som vi fick tvinga (bokstavligen) i säng efter förskolan då hon var så trött - väcktes då jag gjort degen, den fått jäsa och blivit uppdelad i portionsbitar. Perfekt, slapp hon stressa om att vi skulle börja baka ut dem någon gång! Vääldigt goda blev de!
 
 
Idag har jag och tjejerna varit på minijulmarknad här i byn tillsammans med en tjej från föräldragruppen / babycafét. Meja fick en korv och så köpte vi fudge. Och ytterligare en födelsedagspresent till M. Tur att hans födelsedag och julen snart är över, jag kommer på alldeles för mycket till honom ;) haha!
RSS 2.0