121031 - Halloween

Om ni undrar var jag hållt hus de senaste dagarna, har jag varit i Ullared och shoppat loss =) Kommer ett inlägg om detta imorgon!
 
Idag är det ju - som bekant - Halloween. Denna amerikanska "högtid" och kommersiella jippo som så mycket annat. Jag älskar kommersiella jippon och firar dem så mycket jag kan! Jag gillar att fira saker ;) I alla fall, här hemma har vi haft halloweenfixat någon vecka som ni kanske såg. Idag var det dags för Meja att halloweena. Hon hade valt att vara pirat, och vi åkte en runda till mamma/mormor m.fl., kusin & M:s familj på bus eller godis. Överröst med godis blev hon, så det får nog delas upp i småpåsar till lördagarna framöver!
 
 
För övrigt har jag packat upp saker ur gula kassar, underhållt ungarna och lagat korv stroganoff. Spännande va?! Eller just det, fotat till årets julkort har vi med gjort ikväll! Mer spännande kan jag säga... Haha, herreguud!

121028 - Kalas-söndag

Igår kväll orkade vi (läs jag) inte laga mat, så jag och tjejerna (M jobbade) åkte upp till mamma och de och åt köpemat från pizzerian. Kassabrons kebabsallad, mmm!
 
 
Idag spenderade vi förmiddagen i lekparken med Mejas gamla föräldragrupps- och numera gympakompis. Skönt att komma ut lite och framför allt skönt med Mejan som blir som jagvetintevad när vi är inne för länge utan organiserad aktivitet ;)
 
 
Efter detta gick vi hem, gjorde oss i ordning och begav oss på kalas hos M:s kusin som fyllde 4! (Dock utan M som jobbade idag med...) Full fart på barnen hela eftermiddagen, och god mat och fika!
 
RSS 2.0