Ledigheten försvinner så fort

I tisdags var vi lediga allihop. Tror ni det märktes? M och hans pappa körde iväg lite skräp på förmiddagen, och jag och barnen åkte och handlade. Sen var den dagen slut... Nästan i alla fall. M målade lite staket med. Och pappa och de kom på middag. Och jag åkte på kören. Men ändå. De lediga dagarna går så FORT! 

Det blev i alla fall grillade hamburgare med tillbehör när pappa med fru var hemma, och så fruktsallad med lite vaniljspetsad vispgrädde. Yum! 

Söndagsmat

Oj vad mycket gott vi åt i söndags... ;-) när vi kom hem från simskoleavslutningen stektes det pannkakor för fullt, som avnjöts med hallon- och blåbärssylt, vispgrädde, hallonkvarg och färska jordgubbar. Inte så otäckt alls! 

På kvällen sedan kom svågern, kusinen och svägerskan på lite söndagsmiddag. Kalkonstek, skinkstek, gräddsås, potatis, kokta grönsaker och gelé. Alltså, mums! Typ min favoritmat, synd att jag inte tar mig för att göra det oftare bara. 

Simskoleavslutning

Igår var det dags för avslutning på simskolan, och då är det alltid familjebad och fika. Juno var nöjd att äntligen hon fick bada också (alldeles för länge sedan vi gick med familjen) och de plaskade runt för fullt. Meja tog dessutom sista delen på märket Silversälen som hon hade gjort en del av innan, så tre nya märken kom vi hem med. 


Lite vemodigt var det också, för Meja kommer inte att fortsätta på simskolan i höst. Hon älskar verkligen gymnastiken och baletten, så det blir att hon fortsätter med det. Det blir tyvärr lite mycket både pengar, tid och mycket för henne med tre aktiviteter tycker vi. Så vi får fortsätta ta märken och gå och bada själva lite oftare :-)
RSS 2.0