120227 - Nattjobb

Hoppsan, vad hände med bloggen förra veckan?! ;) Livet kom i vägen, d.v.s. jobbet och sen allt annat som ska hinnas med.

Jag kommer fr.o.m. denna veckan fram tills jag går hem att jobba natt i stället! Fick ett erbjudande om att vara kvar på "min" avdelning om jag gjorde det och slippa hoppa runt till 1-2 till (någon natt kanske jag får röra mig någon annanstans ändå, men huvudsakligen där i alla fall). Dessutom är man lite mer ledig när man jobbar natt ;) Jag har inga problem att sova dagtid, hade jag haft det hade jag sagt nej direkt. Så ikväll är det på första intro-natten, sen rullar det på!

Helgen var alldeles jättebra :) I lördags tog jag med mig Meja och lillasyster ner till nya lekparken här i byn, för att kolla in den en stund. Meja trivdes och systeryster också, fanns saker för alla åldrar! En lite äldre del med klassiska gungor och klätterställning med rutschkana, samt den nya delen där det fanns linbana, stor gunga m.m.Från lekparken blev vi hämtade av pappas fru för en liten tripp till stan och kolla på 50-årspresent till pappsen. Hittade kanske något som ska inköpas i veckan. Dessutom var vi på Bokia och Meja fick en bok med Bröderna Grimm-sagor! Nostalgi! Jag lyssnade alltid på ljudböcker med deras sagor när jag var liten :) När vi var klara i stan blev det en liten tur ut till sommarstugan med där det hölls på att bygga ny brygga. Fantastiskt vackert och stilla var där!På kvällen var det Melodifestivalen som gällde här hemma, och Meja ville ha popcorn till förstås.Igår vaknade vi upp till alldeles ljuvligt vårväder, så jag och Mejan studsade upp och bakade scones till frukost, innan ännu en tur till lekparken, denna gången med M också + syster och kusin! Underbart väder var det, så när vi kom hem igen blev det korvgrillning innan vi fick gå in för dagen.
Idag har vi avklarat veckans storhandling på morgonen jag och Meja, och nu ska vi städa undan lite innan hon får åka en sväng till morbror m.fl. när jag ska försöka få lite sömn innan den vakna natten.

Obs! Alla små bilder i inlägget är klickbara för de som är intresserade!

- Vecka 16

Jahopp, jag får nog dras med den eviga huvudvärken ett tag till. Blodvärdet såg jag nämligen till att få kollat på jobbet häromdagen, och det låg på 135. Haha, mer än vad jag brukar ha som ogravid ;) Skönt som attan att slippa järntabletterna som min mage inte klarar i och för sig, men nu beror alltså huvudvärken på mitt låga blodtryck, och vad kan man göra åt det?! Ingenting! Eller ja, dricka dricka dricka, och det gör jag, men inte fasen hjälper det.

Annars så har veckan varit...orolig. Jag har inte känt några rörelser på en vecka nu, så jag är fruktansvärt stirrig inför veckans ultraljud =/ Jag har inte brytt mig om att ringa någonstans eftersom jag vet vad svaret kommer bli - Det är såpass tidigt än att man inte behöver känna hela tiden. Och det vet jag. Men har man känt i ett par veckor tidigare, så blir man nojig! Hade det inte varit dags för ultraljud denna veckan hade jag nog försökt få till något ändå. Vi håller tummarna att allt ser bra ut!!

- Matlista v. 9

Måndag - Köttbullar, potatismos, kokta grönsaker

Tisdag - Fisk i foliepaket med potatis och grönsaker

Onsdag - Kycklingwok, nudlar

Torsdag - Köttsoppa

Fredag - Tacos

RSS 2.0