Fritidsfestival

Igår - efter att jag varit iväg på föräldragruppsträff på förmiddagen - gick jag och barnen till utebadet på fritidsfestival. Meja har tjatat om utebadet sedan förra sommaren, så gissa om hon blev glad ;) Hon hoppade i en hoppborgs-hinderbana med lillebror som också var med en stund, provsatt brandbilen och åt glass innan hon badade, badade och badade. Mejan i sitt esse!
 

En sista gång

I måndags var jag och tjejerna på sista vuxen-barn-gruppen. För denna terminen då... Vi kommer säkert tillbaka lite i höst!
 
 
Meja hade ritat varsin teckning till de två som jobbar där, och skrivit "TACK *namn*" på båda två. Vi gick sedan och köpte dem varsin chokladask på vägen dit också, och hon gick beslutsamt och lämnade presenterna till båda två sen. Vi har ju trivts så bra där detta senaste året!

Födelsedagsfirande

Idag när jag lämnade Meja på förskolan fick vi höra att de skulle fira hennes och en kompis födelsedag idag, eftersom de fyller under sommar-"lovet"! Jättespännande såklart!

När jag hämtade henne fick jag en lång utläggning om vad de ätit (massa frukt), vad de gjort (sjungit mm) och vad hon fått (modellera och formar). Hon vad supernöjd!

RSS 2.0