Fritidsfestival


2013-05-31 | 16:51:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

Igår - efter att jag varit iväg på föräldragruppsträff på förmiddagen - gick jag och barnen till utebadet på fritidsfestival. Meja har tjatat om utebadet sedan förra sommaren, så gissa om hon blev glad ;) Hon hoppade i en hoppborgs-hinderbana med lillebror som också var med en stund, provsatt brandbilen och åt glass innan hon badade, badade och badade. Mejan i sitt esse!
 

En sista gång


2013-05-31 | 15:29:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

I måndags var jag och tjejerna på sista vuxen-barn-gruppen. För denna terminen då... Vi kommer säkert tillbaka lite i höst!
 
 
Meja hade ritat varsin teckning till de två som jobbar där, och skrivit "TACK *namn*" på båda två. Vi gick sedan och köpte dem varsin chokladask på vägen dit också, och hon gick beslutsamt och lämnade presenterna till båda två sen. Vi har ju trivts så bra där detta senaste året!

Födelsedagsfirande


2013-05-30 | 22:39:47
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

Idag när jag lämnade Meja på förskolan fick vi höra att de skulle fira hennes och en kompis födelsedag idag, eftersom de fyller under sommar-"lovet"! Jättespännande såklart!

När jag hämtade henne fick jag en lång utläggning om vad de ätit (massa frukt), vad de gjort (sjungit mm) och vad hon fått (modellera och formar). Hon vad supernöjd!

Jobbdagar


2013-05-29 | 22:28:50
Kategori(er): Mammaledig med Juno - Hösten 2012 & Våren 2013.

Skulle göra ett inlägg från telefonen igår, men då funkade såklart inte appen. Jag har jobbat igår och idag, och det har gått bra. M har varit hemma med tjejerna, vilket också har gått bra :) Meja har fått sin cykel lagad (som gick lite söner innan hon hann cykla något vidare förra sommaren). Detta var mina sista strödagar nu i maj, på lördag är det dags för M att börja pappaledigheten och på måndag börjar mitt riktiga schema på 85%. Skumt!

Första barnkalaset


2013-05-26 | 16:41:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

Idag har Meja varit iväg på sitt första barnkalas själv. Hon fick inbjudan till en av bästa förskolekompisarna för ett par veckor sedan, och ville såklart jättegärna gå! Hon valde kläder (klänning såklart, som vanligt när hon ska välja när vi ska på något) och ritade en teckning med födelsedagstårta på, komplett med jordgubbar, ljus och en 4:a.
 
 
Under tiden hon var där åkte jag & Juno till mormor på lunch och fika. Jättetrevligt och jättegott! Vi hade med lite mors dags-"blommor" med till henne och mamma, vätskeersättning, vaccin och näringspulver till Unicef. Bra till de som har allt!
 
Meja var så nöjd med kalaset, de hade ätit korv, lekt, ätit tårta m.m. och fiskat fiskdamm.

Gympatävling & nästan-cirkus


2013-05-26 | 16:25:45
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

Igår när jag sovit färdigt efter en introduktions-natt på jobbet (som gick bra) gick jag & barnen (M jobbade...) iväg för att titta på lillasysters klubbmästerskap i gymnastiken. Det gick jättebra och laget hon var lagledare för kom 2:a :) Bäst är hon! Barnen trivdes jättebra med, Meja tycker det är roligt att titta på och vill själv vara med när hon blir så stor som moster E säger hon. Juno satt också och tittade och dansade med till musiken.
 
 
Efteråt skulle vi gått på cirkus igen, denna gången en lite mindre här i byn. Jag hade räknat med pris runt 100:- eller strax över, men när jag kom dit och skulle köpa biljett kostade de BILLIGASTE 200:-, d.v.s. nästan priser som på Cirkus Scott, vilket jag inte tyckte det var värt. Meja gick med på att strunta i det mot att vi åkte till mamma och de och gjorde egen cirkus och poppade popcorn där. Så, vi fick middag där och fick underhållning av Meja och syskonen på studsmattan :)

Goaste unge


2013-05-24 | 14:19:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

De senaste dagarna jag varit hemma med Juno har hon varit så jäkla go! Så länge man haft uppmärksamheten fäst på henne då, att underhålla sig själv är inte riktigt hennes grej...
 

Testfamilj för BeSafe!


2013-05-24 | 13:28:00
Kategori(er): Tävlingar, tips m.m..

Jag hade nästan glömt bort att jag anmält intresse för att vara testfamilj till BeSafe. När Alfva hörde av sig idag och frågade om det var vi som var utvalda fattade jag därför ingenting, men visst var det så! Så himla roligt :)
 
 
Så, snart kommer ni få läsa lite om deras nyaste bilstol här inne - som inte ens finns på marknaden än!

Jobb


2013-05-24 | 13:09:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

Förra helgen, samt tisdag-onsdag denna veckan har spenderats med jobb på barnavdelningen. Det känns ganska bra, mycket av det som inte är specifikt för avdelningen (typ datorjournalerna o.s.v.) kommer jag ihåg mycket mer än jag trodde efter nästan ett år hemma. Det sitter liksom i fingrarna ;) Nervöst är det med barn, men samtidigt så tacksamt, och roligt. Det är ju ett par veckor kvar med introduktion, och tills dess tror jag jag ska ha kommit in i det lite!
 
I tisdags var jag på jouren (barnakuten med undantag för de mest akuta) vilket faktiskt var ganska roligt! Dock tror jag inte det är så kul när det tjockar till sig med massor av barn och man är ensam sjuksköterska där inne. Onsdagen hade vi akutövning, vilket var jättegivande! Fick två fall vi skulle "spela upp", så man fick verkligen tänka igenom hur man skulle gjort.
 

Cirkus Scott 2013


2013-05-23 | 09:58:39
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

I fredags var jag och Meja på Cirkus Scott (känner att jag ligger lite efter då det snart är en vecka sedan, men har jobbat 4/5 dagar sedan dess :P). Hon hade verkligen sett fram emot detta och var jätteglad hela kvällen (förutom mellan 18.45 och 19.00 medan vi väntade in att det skulle börja, hon hann fråga 25 gånger när det var dags...). Vi åkte dit lite tidigare för att hinna med lite i cirkusparken innan, vilket blev ansiktsmålning och sitta på elefanten enligt hennes egna önskemål!
 
En apa skulle hon vara, en svart sådan. Syns väl lång väg..?!
 

Elefanten var STOR!
 

Fredagsdejt med tårta


2013-05-20 | 11:11:46
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013. Mat & bak - Sötsaker.

I fredags var det dags för ett träff med vännerna, och även avslutning med gåtävlingen. Eftersom jag förlorade (efter att ha snittat drygt en mil om dagen i över 3 veckor gav jag upp och struntade i vilket :P) stod det på min lott att göra tårta till detta tillfälle. Tyvärr blev bottnen inte bra och bara ramlade sönder, så min planerade fina tårta såg ut som jag-vet-inte-vad. Men, god var den i alla fall! Mörk chokladbotten med mosade hallon i, täckt med ahlgrensbilar-fluff!
 
 
Dagens gick fort och herregud vad stökigt det var här hemma sen! 5 vuxna och 9 barn inkl. mat och fika till alla sätter sina spår... Vi satt ute hela tiden, men barnen sprang ju lite överallt och lekte och drog fram varenda leksak i Mejas rum som sedan låg utspridda över hela hennes rum och även i resten av huset. Puh! Hemskt trevligt hade vi i alla fall, så det var värt det =)

Det blommar i trädgården


2013-05-20 | 11:05:00
Kategori(er): Foto. Huset - Utomhus.

Bilderna är från förra veckan, så tulpanerna är nästan överblommade nu, likaså körsbärsträdet. Det varierar fort!
 

9 månader


2013-05-20 | 10:35:00
Kategori(er): Junos vikt&längd. Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

Förra veckan blev Juno 9 månader. Här kommer en liten summering:
 
- Hon fick veckan innan sin tredje tand och i lördags sin fjärde.
 
 
- Hon har lugnat ner sig litegrann vad gäller sin mammighet och M har haft henne själv utan problem när jag jobbat. Är jag i närheten är det dock jag som gäller.
 
- Hon har den senaste veckan äntligen sovit på nätterna utan uppvak för välling. Amningen slutade vi helt med för ca en månad sedan. Nu vaknar hon bara till någon gång per natt och vill ha nappen. (Peppar, peppar!)
 
- Hon vägde förra veckan 7,2 kg och har tagit sig upp på kurvan helt igen efter sitt rotavirus.
 
 
- Hon är alldeles sjövild och ska vara överallt. Hon tar sig dit hon vill, ställer sig mot allt (om det så bara är en vägg) och har de senaste veckorna även börjat gå längs med grejer. Stå själv kan hon, men vill inte.
 
- Pratar mer och mer, både allmänt babbel och riktiga ord. Hon säger nu pappa, titta, dä', Ta'ta' (tacktack), 'Eja (Meja) och smackar med munnen när något är gott och räcker ut tungan när det är äckligt.
 
- Hon gillar all mat vi gett henne hittills och blir galen när hon ser att vi äter något som hon inte fått.
 

Blodomloppet 2013


2013-05-16 | 13:01:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

I måndags var jag iväg och sprang Blodomloppet tillsammans med lag från mitt gamla jobb på Maxi. 5 km var ganska lagom just nu, och det var roligt! Visst undantag i starten, då det var så tjockt med folk att man inte kunde börja springa förrän det gått 1 km. Men därefter gick det ganska bra! Tiden blev sådär, men jag hade tänkt att inte försöka titta så mycket på den då jag bara sprungit i några veckor än så länge, efter att Juno kom.
 
M & tjejerna var där och hade picknick / tittade på, och när jag kom springande ner mot upploppet stod Meja och hoppade och skrek "Heja mamma, mosa dem!", haha, det var nog hennes förtjänst att jag drog i två extra växlar där sista 100 metrarna!
 

Tips på två inlägg


2013-05-16 | 09:52:24
Kategori(er): Mat & bak - Övrigt.

Till er som bara bryr er om hur mycket ni väger
 
Till er som vill ha tips på hur man kan variera sin havregrynsgröt
 
Inläggen kommer från min träningsblogg!

Svar på fråga


2013-05-15 | 17:36:00
Kategori(er): Svar på kommentarer.

Hej! Har bara lite frågor kring hur det känns att komma tillbaka och jobba nu när du varit mammaledig. Känner du att du någonstans att du "tappat" något av det du lärt dig under utbildningen under den tiden. Och en annan fråga hur kändes det att börja jobba efter examen? Varför jag frågar är för att jag själv snart är färdigutbildad ssk och tycker det känns lite skrämmande att stå på egna ben.
 
Svar: Jadu, nu har jag ju bara jobbat 2 dagar sedan jag började efter mammaledigheten, men jag hann förvånas över hur lite man verkar ha glömt ;) Hur man t.ex. använde journalsystemet, kortkommandon och så, satt kvar i fingrarna, trots att jag bara hann jobba i 5 månader efter min examen innan jag gick på graviditetsledigt. Men nej, än så länge känns det inte som jag tappat så mycket, och man får ju alltid ny intro då man börjar på nytt. Och jag känner att mycket man ska kunna då man arbetar lär man sig efterhand beroende på vad för typ av avdelning man arbetar på.
 
Men, såklart, skrämmande är det att börja jobba, både efter examen och nu. Men jag tror det ska vara lite skrämmande. Man behöver veta vilket ansvar man har och vad man riskerar om man slarvar. Slappnar man av för mycket direkt kanske ma glömmer det?! 
 
Stort lycka till med sista delen av skolan och med framtida yrket! Hoppas det snart blir en förändring åt det positiva hållet med i hela landet...

Sämsta - och samtidigt bästa - bilden på mycket länge


2013-05-14 | 22:16:32
Kategori(er): Mammaledig med Juno - Hösten 2012 & Våren 2013.

Alltså dessa två idag, när jag läst saga i en övertrött Mejas säng efter förskolan. Sötaste jag sett på länge. Och oj vad vi hann saker när 2 barn sov samtidigt och inte kunde stöka ner eller pocka på uppmärksamhet :) skönt med ett avbrott ibland!

Tatuering


2013-05-14 | 22:04:02
Kategori(er): Mammaledig med Juno - Hösten 2012 & Våren 2013.

I morse när Meja lämnats på förskolan åkte jag, M och Juno mot Eringsboda och Flying 8 tattoo (http://www.flying8tattoo.com/) för att komplettera min tatuering på armen med Junos namn. Haft tankar på det sen hon var nyfödd så var skönt att få det gjort!

Inte bästa bilderna, men ändå!

Trädgårdsdag


2013-05-12 | 21:26:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

Jag & tjejerna har haft en bra dag här hemma, utan M som har jobbat. Jag & Meja har planterat blommor som vi var och köpte igår, jag har klippt klart det sista av gräset och stulit mig en timme i solstolen medan Juno sov bredvid.
 

Utefredag & massa foton


2013-05-11 | 11:04:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

Igår spenderade vi nästan hela dagen ute i det varma vädret. Jag förflyttade mig ut direkt efter frukosten för att klippa halva gräsmattan (20 grader i skuggan 8.30 på morgonen...) och när M sedan åkt till jobbet parkerade jag och barnen oss i solen på gräset och gjorde inte så många knop resten av dagen. Skönt med såna dagar! Jag läste i nya boken jag fick av M i påskägget (snuskboken!), Meja ritade i målarboken, Juno sov och kröp omkring och jag & Meja solade. Ljuvligt!
 
 
Tiden bara sprang iväg och på kvällen gick vi iväg till mamma & lillasyster för lite mat. Vi bjöds på kyckling med pasta/pommes & tzatziki, och så glass. Mums! Barnen var på underbart humör (som oftast när vi är iväg) och dansade och hade sig till Mejas favoriter Gosa & Copacabanana.
 

Nyttig kvällsmat för hela familjen


2013-05-10 | 13:27:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013. Mat & bak - Övrigt.

Häromkvällen var vi sugna på någon god kvällsmat, och ändå något som inte var alldeles för onyttigt. Pannkakor / plättar föll valet på, så vi slängde ihop några lite nyttigare utifrån receptet vi alltid gör!
 
4 port.
 
4 ägg
3 dl fullkornsdinkelmjöl
1 dl bakprotein
4 dl mjölk
 
Vispa ihop ägg, mjöl, protein (du kan självklart ha bara mjöl också, lägg då till 1 dl i stället för proteinet!) och hälften av mjölken till en jämn smet. Vispa i resten av mjölken.
Stek pannkakor / plättar i lite matfett.
 
Till detta hade åtminstone jag en röra jag slängde ihop...
 
1 dl lättkvarg
0,75 dl hallon
Knappt ½ skopa proteinpulver med smak av vanilj & vilda bär

Mixa samman ingredienserna - klart! Supergott!
 
 
Även Juno blev helt tokig i plättar och åt 4 stycken ;) haha

Konstig sjukdom


2013-05-10 | 10:16:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013.

Igår morse när vi gått upp och skulle äta frukost sa Meja att hon hade ont i kinderna. Lite konstigt ställe att ha ont i tyckte vi, och en stund senare blossade hon upp och blev alldeles röd om kinderna också, och lite lite knottrig, med pyttesmå knottror (typ som porer). Lite senare på dagen fick hon över 39 graders feber och var jätteslö hela eftermiddagen. Vi som hade funderingar på att "fira" Kristi Himmelsfärd med grillning hos mamma och lillasyster fick ställa in. Jag funderade över scharlakansfeber eller femte sjukan och tänkte att vi avvaktar till idag och ser hur det utvecklar sig (är ju bara scharlakan som man behöver till VC med).
 
 
Idag vaknar hon pigg, utan feber och med normal färg i ansiktet. Eh..?!

Att arbeta med barn


2013-05-09 | 15:49:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Sommar 2013. Tankar, känslor & framtidsplaner.

Nu har jag bara varit på min nya arbetsplats i 2 dagar, men några reflektioner jag jag redan. Framför allt en sak, och det är vilka avtryck man egentligen gör på barnen då man jobbar på en barnavdelning. För människor i allmänhet, och barn i synnerhet, är en sjukhusvistelse en ganska stor händelse i livet. Alltså är det ju väldigt viktigt att den blir så bra den kan! Vi har haft en patient dagarna jag jobbat nu, som barnsköterskan jag haft som handledare och jag haft hand om en del och pratat ganska mycket med. När hen skulle åka hem var de och frågade efter oss för att hen ville säga hejdå, och vi fick kramar och mycket fina ord av föräldrarna.
 
Jag tycker det är häftigt att man kan göra så mycket, när man själv tycker det är så lite! Jag tror det är viktigt att man fortsätter hålla det i huvudet, att hur jag är påverkar så mycket hur det blir för dem!
 
Det kommer nog bli bra det här, när jag kommer in i det. Jag har gått med en barnsköterska nu första dagarna och nästa gång jag jobbar kommer jag börja gå tillsammans med en av barnsjuksköterskorna. Jag är lite nervös över det här med medicinering och så till barn, men äsch, jag kommer vänja mig!
 

En sista dag


2013-05-09 | 12:18:00
Kategori(er): Mammaledig med Juno - Hösten 2012 & Våren 2013.

I måndags tänkte jag att jag måste ta vara ordentligt på "sista" dagen som mammaledig. Att jag bara skulle jobba två dagar efter innan 9 dagars ledighet är en annan femma ;) Det är ändå en stor grej att börja jobba!
 
I alla fall så hade ju Meja barntimmen på morgonen, så jag och M passade på att gymma medan hon var där och Juno ändå sov. Efter det hämtade jag Meja och vi gick hem och åt lunch innan vi gick tillbaka bort på vuxen-barn där vi bestämt möte med en av Mejas förskolekompisar. Juno var som vanligt sitt allra soligaste jag när vi var där, och även vädret vilket resulterade i att vi framför allt var ute.
 
 
När vi kom hem passade jag (& Meja) på att läsa lite i solen medan Juno sov innan det blev in för lite mindre fånga-dagen-aktiga sysslor, typ laga mat, plocka fram jobbgrejerna och så. Och på tal om det, så undrar jag var f*n mina jobbskor har tagit vägen?! :S Läggas barn skulle det också göra, under tjafs och gnäll som vanligt. Ett par gånger i veckan går Meja jättelätt att lägga och somnar själv på 10 minuter. Men de andra kvällarna (oftast när M jobbar såklart) ska hon göra både det ena och det andra innan det duger att lägga sig och slappna av. Juno slappar i princip aldrig av när hon ska sova, så där är vi vana...
 
Jaha, det var den dagen det...

Barnen (Meja...) bland vitsipporna


2013-05-08 | 23:30:57
Kategori(er): Foto. Mammaledig med Juno - Hösten 2012 & Våren 2013.

I måndags hade jag planer på litesyskonbilder bland vitsipporna, men Juno var inte så med på de planerna ;)
 
 
Meja var desto mer sugen ;) Får ta ett nytt försök med båda imorgon!

En skum känsla


2013-05-07 | 20:41:33
Kategori(er): Mammaledig med Juno - Hösten 2012 & Våren 2013.

Idag har jag börjar jobba. Iofs bara några strödagar nu i maj, men ändå. Juno har varit hemma med pappa och när jag ringde tidigare hade det gått jättebra, skönt!

Riktigt skumt kändes det i alla fall, att packa ihop grejer och åka hemifrån. Utan barn. Speciellt utan Juno såklart. Eftermiddagen och kvällen på barn har sedan förflutit bra, trevlig handledare och relativt lugnt. Jämfört med kirurgen i alla fall ;) jag blev nu hemskickad lite tidigare första kvällen för att vila hjärnan lite innan det blir upp i ottan imorgon för att fortsätta!

Sommarsöndag


2013-05-05 | 19:59:00
Kategori(er): Mammaledig med Juno - Hösten 2012 & Våren 2013.

Åh, vad jag älskar att försommarvärmen har kommit! Blåser gör det en del, men det är inget vi märker av på vår baksida ändå ;)
 
Idag har vi fått en försmak på sommarens soliga lediga dagar (vilket ju för mig inte blir så väldigt många, då jag ska jobba). När vi vaknade i morse stack jag ut på en joggingtur och när jag kom tillbaka gjorde jag och Meja amerikanska pannkakor till frukost. Efter det sedvanliga hemmafixet skulle vi sedan bege oss mot Karlskronas stolthet Glassiären... KUL verkligen då att bilen startade. Batteriet stendött... Grannen ryckte snällt ut så vi kunde starta med startkablar och vi kom iväg till slut och avnjöt den utlovade glassen. Meja valde lakrits och jordgubb med lakritsströssel, och jag tog Dumle, persika-hallon & mjukglass. Mums!
 
 
Hemma har vi sedan suttit i solen, hängt tvätt och köpt hem pizza :) Hej svullardag!
 

Malmöweekend del 2


2013-05-04 | 23:02:00
Kategori(er): Weekends m.m..

I lördags morse vaknade jag alldeles för tidigt och kunde inte somna om. Klok som jag var bestämde jag mig därför för att ge mig ut på en powerwalk innan de andra vaknade. När jag kom tillbaka en dryg timme senare sov de fortfarande, så jag kunde gått lite längre. Typiskt!
 
Efter den uppladdningen av dagen var det dags för den efterlängtade frukostbuffén. Gissa vad Meja valde, när hon fick välja vad som helst utom kakorna? Havregrynsgröt... Som vi äter typ 5 morgnar i veckan hemma :P Det blev i alla fall lite fralla också, och en pannkaka till efterrätt!
 
Största delen av dagen spenderades sedan på Emporia, det stora nya köpcentret. Det var stort ja, och vi tyckte det var liite dumt upplagt då det var lite svårt att hålla reda på vart man varit och gått! Hittade i alla fall stövlar till mig & Meja. Thaimat fick vi i oss också jag & M, och Meja Max-mat. Perfekt när det går att välja olika!
 
Väl tillbaka på hotellet gick jag och Mejan och hämtade pizza på ljuvliga Pizza Hut, som vi sedan avnjöt i sängen till en film tillsammans med lite cider/öl/vatten. Mys!
 

Malmöweekend del 1


2013-05-02 | 10:41:13
Kategori(er): Weekends m.m..

Som sagt spenderade vi helgen i Malmö med lite mini-semester. Vi bodde på Scandic Triangeln som är nästan helt nyöppnat, och var jättenöjda med hotellet! Fräscht, modernt och lagom lyxigt. Scandic är ju dessutom alltid bra då man åker med barn, de bor gratis och det finns alltid lite som är anpassat för dem!
 
 
Vi åkte hemifrån i fredags förmiddag då vi ätit frukost, packat det sista och städat av lite. Vi hade hoppats på lite finväder då vi tog matsäck med oss, men icke! Vi stod och skakade när vi stannade vid en rastplats drygt halvvägs dit, så det slutade med att vi åt i bilen ;)
 
 
Väl i Malmö styrde vi direkt mot Busfabriken, då vi lovat Meja ett besök på ett lekland under helgen. Och herregud vad stort det var! Vi som är vana vid vårt lilla lekland här hemma, det gick ju knappt att jämföra! Här tröttnar man lite på klätterställningen efter att man varit uppe i den 2 gånger. Där klättrade vi nog upp 15 gången och var på olika ställen varje gång, med massor av olika kanor m.m. att ta sig ner ifrån. Meja var väldigt orädd och åkte allt, men i den brantaste kanan (som det var precis att jag vågade åka ner för) ville hon sitta i mitt knä. Jag och M turades om att klättra och åka med Mejan, och den andra satt hos Juno som kröp omkring.
 
 
När vi checkat in på hotellet begav vi oss ut för att hitta någonstans att äta och hittade en mexikansk restaurang nästan precis över gatan som vi bestämde oss för att besöka. Jättegott tyckte jag och M! Meja var väl sådär impad av maten, men hon åt upp sitt kött i alla fall, och när efterrättsglassen kom in var hon desto nöjdare ;)
 
 
Efter middagen var vi trötta, och efter att barnen fick ett bad tillsammans hoppade jag också i ett bad i sällskap av en bok. Ljuvligt!
 

Den efterlängtade värmen är här!


2013-05-01 | 11:34:15
Kategori(er): Mammaledig med Juno - Hösten 2012 & Våren 2013.

Lagom till första maj och allt. Åh vad vi njuter! Jag hänger tvätt och barnen leker. Snart dags för utelunch :)

RSS 2.0