Systerdag!


2014-12-31 | 14:41:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

En av julklapparna lillasyster fick av mig / oss var ett presentkort på en eftermiddag kväll med bara mig, med en runda på stan, middag och bio. I fredags bestämde vi oss för att det passade bra, och åkte inåt stan mitt på dagen. Började med en macka och tomtelatte på Espresso House till lunch, och gick sedan en runda på stan. Jag köpte min efterlängtade KitchenAid Blender och hon köpte nyårslinne m.m.
 
 
Vi var lagom klara till affärerna snart skulle stänga och gick då mot Royal Thai för lite middag. Vi fick jobbig information som gjorde stämningen lite låg, men hade trevligt ändå. En stund innan bion fick vi dock de fruktansvärda beskeden vi var rädda för, och sparade därför bion till en annan dag. Snälla SF har dock skänkt oss nya biljetter, väldigt fint gjort!
 

Mitt 2014 - Januari till Mars


2014-12-31 | 13:39:00
Kategori(er): Tillbakablickar på åren.

Januari
 
Jag fick äntligen koll på att det antagligen var astma jag fått då jag dragits med hosta och andningsbesvär i flera månader. Jag fick förlängt på barn, ungefär samtidigt som jag fick veta att jag kommit in på min long-time drömutbildning barnmorskeprogrammet. Efter lite velande tackade jag nej, och fick valuta för det då jag sedan kom in på barnsjuksköterkeprogrammet på en reservplats! Vi var i Stockholm en helg eftersom M fått det i julklapp, spelade på Solvalla och var på Sweeney Todd. Det kom till sist lite snö och vi hade bakdag med lillasyster.
 
 
Februari
 
Vi fick upp el och panelväggen i vardagsrummet som innan kändes som att det aldrig skulle bli färdigrenoverat. Vi var i skidbacken och åkte pulka. Vi lagade thaimat och firade lillasyster som fyllde 13 år. Det pluggades vetenskap och vi firade alla hjärtans dag med god mat och nya pyjamaser till barnen. Lite vårkänslor fick vi i slutet av månaden också.
 
 
Mars
 
Jag slingade håret hos frisören (vilket dock tyvärr bleknade ganska snabbt) och vi hade bakdag med lillasyster igen! Vi var på buskis "Livat i Parken". IKEA fick ett besök och det inköptes nya matmöbler m.m. till vardagsrummet. Det blev vår i trädgården och vi hade vänner hemma på middag. Vardagsrummet var i princip nästan färdigt, förutom lister. Jag var med på lillebrors kanotklubbs galamiddag och blev klar med den tråkiga vetenskapskursen i skolan, var dessutom i skolan i Stockholm för första (och andra) gången. Därifrån fick barnen nya ansiktsfärger som det hafts mycket kul med under året.
 

Julafton, del 2


2014-12-31 | 10:43:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

När vi var klara hos mamma och de på morgonen, åkte vi vidare till M:s farmor en liten runda, lämnade skolfoton på barnen från i år och så och umgicks en stund. Därefter var det dags att åka mot dagens huvudsakliga firande hos hans föräldrar. Det blev alldeles klassiskt vanligt julfirande - vi fikade när vi kom dit, tittade på Kalle Anka och hans vänner, och intog sedan massor med julmat.
 
 
Efter maten och sådär lekte vi julklappsleken och en stund senare ringde det på dörren, och tomten kom!
 
 
Juno lämnade sina nappar till tomten, vilket har fungerat bra faktiskt! Detta trots en nappgalen tjej innan detta ;-) Några gånger har hon frågat efter dem, men accepterat det okej när vi sagt att hon ju lämnat dem till tomten. Hon var rätt söt i jul förresten, alla julklappar hon fick på alla tre ställen vi var på radade hon upp på en lång rad, haha. Meja fick ett alldeles speciellt paket av tomten, med en pappersballerina i. På den kunde hon ljuda fram att det stod "BALETT" och över stod det "DU SKA FÅ GÅ PÅ". Alltså, hennes reaktion. Hon blev helt galet glad och började nästan gråta av lycka (och därmed blev även jag och farmor alldeles tåriga i ögonen). I nästa paket hon öppnade från oss var det balettkläder. Tänk vilken tur va?! ;-)
 
Jättebra julklappar fick vi även här. Jag och M fick bland annat varsin träningströja och träningsstrumpor, badlakan och så fick jag ett jättefint halsband med barnens namn på. Av mig fick M termobyxor och biljetter till Metallica i Göteborg i sommar, och jag fick en rakapparat och elektrisk fotfil av honom. Juno fick av oss en rullväska, en dammsugare och kläder, säkert något litet till. Meja fick baletten/balettkläderna och lite andra kläder. Och säkert något litet till ;-)

Efter detta var det bara att bege sig mot jobbet! Ganska mycket att göra och vi avnjöt inte vår havsplanka vi hade beställt förrän vid halv 1! 

Julafton, del 1


2014-12-30 | 18:41:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

På morgonen på julafton åkte vi till mamma m.fl. för frukost och julklappsutdelning. Massa bra saker fick vi då också (av även moster, mormor o.s.v.), jag/vi fick bl.a. Olga Rönnbergs träningsbok samt träningsdagbok, stekpanna och ugnsform, nya bestick, små portionsformar m.m. Meja fick sig en lärplatta, lite kläder m.m. och Juno en Skrållandocka med tillbehör och även hon lite kläder. Alla har verkligen fått till klapparna!
 
 
Av oss fick mamma myskläder, träningshandskar och en LED-lampa att ha när hon är ute med hunden/springer, styvpappa fick likadan lampa och en T-shirt, lillebror fick T-shirts, Guiness rekordbok, värmekuddar och ett vattentätt mobilfodral (paddlar kajak...) och lillasyster ögonskuggor och ett presentkort på en systerdag. Jag tror att alla blev nöjda!

Lilla Julafton


2014-12-30 | 11:09:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Det är väl lika bra att börja beta av julfirandena då!
 
Dagen innan julafton är vikt för firande med pappa med fru, varannat år hos oss och varannat hos dem. I år var det deras tur, så när M slutat jobba åkte vi dit. God julmat bjöds vi på, och så gosades det med små hundvalpar. Oh my!
 
 
Tomten kom minsann också på besök. Barnen var - såklart - lite stirriga innan, och när han väl kom sprang de ut i hallen och Juno ropade för full hals - "Mamma, han va inte faalig!". Haha, hon hade nog varit lite orolig stackaren! Massa fina saker fick både vi och barnen, bland annat tågbana, Pippi-hus, smycken, träningslinne, presentkort på IKEA, ljuslykta, utklädningskläder, smörgåsjärn m.m. Så nöjda! Av oss fick pappa och E tavlor, ljushållar-krona-grej, armband, kapsylöppnare att fästa på väggen och rottinghjärtan.
 
 

Jullov, eller något


2014-12-29 | 11:19:03
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Bloggen har haft lite jullov. Till att börja med för att fira jul med nära och kära, men på annandagskvällen fick vi fruktansvärda besked och jag har inte riktigt vetat hur jag ska formulera mig. Gör fortfarande inte i och för sig... I helgen har många tårar runnit och mycket snurrat i huvudet. Allt känns overkligt och orättvist. (Och för er som eventuellt undrar - det är ingen i min allra närmsta familj som det hänt något.)

#FUCKcancer 

Jag och lillasyster hade en sjungning i kyrkan inplanerad igår, med julsånger och så. Så det var bara att pallra sig dit, trots att det var det sista jag var sugen på. Hjälper ju dock inte att sitta hemma, och det är skönt att få tankarna på annat håll ibland. 


Idag underhåller vi oss och kusinerna med lite dag-bio - Tingeling. En liten stunds avbrott i allt det hemska! 

Fjärde advent


2014-12-22 | 19:28:37
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Igår när jag hade sovit klart vandrade jag iväg till mamma och de, där barnen varit. Fick lite middag och firade styvpappa som fyllde år och sådär!


När vi kom hem igen när M slutat jobba hade minsann tomten varit här igen och lagt paket i julstrumporna. Hårgrejer var det till båda denna veckan, två hårband till Juno och ett diadem, hårspännen  och tofs till Meja. Hon blev först jättesur, för hon ville ha en leksak i stället, och så gillade hon inte svart sa hon. Men efter ett långt samtal om tacksamhet och att det finns de som inte alls får några julklappar, bestämde hon sig för att det nog ändå var rätt så bra! 

Middag hos vänner


2014-12-21 | 11:41:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

I fredags skulle Meja få sova över hos en kompis, dels för att hon har velat det ett tag, och dels för att både jag & M jobbade så det passade bra med lite "barnvakt". När vi ändå skulle lämna henne där på kvällen passade vi på att bjuda in oss själva på lite middag också. Slå två flugor i en smäll och passa på att vara lite sociala samtidigt sådär! Meja ville ha balettfrisyr, så det fick vi ordna. Fina kjolar skulle de med ha såklart.
 
 
 
De hade gjort tacotårta som var jättegod, med sallad, salsa och nachochips. Vi fixade lite quesilladas (som väl blev sådär lyckade), jalapeños och guacamole. Trevligt med lite sällskap lite sådär spontant!

Julgran


2014-12-21 | 02:21:27
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Idag (igår) efter att jag vaknat och fått barnen hemlevererade av mamma tog vi tag i att ta ner lilla plastgranen från vinden och klä den. Ingen mening med riktig gran i år, då vi ändå inte kommer att vara hemma något vidare i jul. Julfrid och detta kan vi ju lite glömma i år med jobben och tankarna mer till intensiven än julfirandet. Menmen, vi gör så gott vi kan, och här är resultatet! Rött, vitt och guld fick det bli enligt Mejas önskan, och så hennes smällkarameller och Junos julkula hon gjort på förskolan =)
 

 
Efteråt passade vi på att öppna veckans ranson i chokladkalendrarna ;-)
 
 
Dessutom avnjöt vi en otroligt lugn och rogivande middag från pizzerian. Uppfatta gärna ironin.

Älskade Juno!


2014-12-18 | 12:37:26
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

I förrgår när jag ringde hem frågade M om Juno ville prata. 

- Hej mamma, va gö du? 
- Jag sitter här lite vid datorn, vad gör du?
- Ja älska däj så mycke mamma! 
- Åh, jag älskar dig med gumman!
- Å ja sakna däj osså. 

Fina, fina unge! Ska bli så skönt att komma hem till er. 

Julbord på Victoria och julstämning i Stockholm


2014-12-17 | 22:24:00
Kategori(er): Distansutbildning till barnsjuksköterska. Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Ikväll efter föreläsningar under dagen om barnpsykiatri och barnkirurgi (som båda varit väldigt bra!) tog jag och kollegan och lyxade till det lite. Vi hade bokat julbord på Victoria i Kungsträdgården och begav oss raka vägen dit efter skolan. Perfekt inramning med alla luleljus utanför och skridskobana, kunde liksom inte bli mycket mer stämningsfullt. Julbordet var jättegott också och vi hade perfekt platser lite avskilt. Det som möjligen störde lite var de företag el. dyl. som hade sin julfest där och uppenbarligen trodde att de hade lokalen för sig själva med snapsvisor och så. Men annars var det hur trevligt som helst =)
 

Hur gott som helst!
 

Efter maten blev det en väldigt kort runda på stan för att smälta maten lite, kollade in NK:s julskyltning, och nyöppnade Victoria's secret som jag blev väldigt besviken på. Väldigt litet och litet sortiment... Men fin julstämning är det här i stan i alla fall, det är en sak som är säker. Till och med snö har vi ju fått se idag!
 
 
När jag kom tillbaka till hotellet (idag alldeles ensam då min rumskompis har åkt hemåt idag) passade jag på att basta lite och packa ner mina grejer. Imorgon är det hemdags efter skolan, wiiie!

Stockholmsvisit


2014-12-17 | 07:59:00
Kategori(er): Distansutbildning till barnsjuksköterska. Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

De kunde ju valt en roligare vecka på Karolinska att lägga vår föreläsningsvecka. Menmen, nu är vi här sedan i måndags. Jag och kollegan körde upp precis som förra gången, och det gick smidigt. Dock köer in i Stockholm, vilket inte är riiiktigt min grej. Blir galen! Så imorgon åker vi hem lite tidigare från skolan för att missa rusningstrafiken efter 16. Vi får missa sista föreläsningen helt enkelt. 
 

I alla fall, det har varit ganska trevligt än så länge. I måndags när vi kommit upp mötte jag tjejen jag skulle bo med, vi checkade in på hotellet och sådär och var och åt en jättegod thaimiddag på Orkidé på Medborgarplatsen. Är det förresten någon som vet om det går att äta Orkidén som ligger på tallriken? ;-) 
 
 
Igår underhölls vi med föreläsningar hela dagen. En bra om Läkemedel till barn på morgonen och så Barn och sorg på eftermiddagen, som var - dels lite jobbig, men också - väldigt bra. Efter skolan gjorde vi ett halvhjärtat försök att gå lite på stan, men nja. Pizza Hut fick vårt besök i stället innan vi la oss i sängarna tidigt. 
 
På väg till skolan nu igen, får se vad vi ska roa oss med idag :-) 

Det där vintervädret


2014-12-16 | 22:17:12
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Alltså detta med regn och grått är inte alls min grej. Det var så himla fint när jag kom hem härommorgonen, med lite solstrålar, frost och ett par minusgrader.
 

Tredje advent


2014-12-16 | 14:12:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

 
Söndagen - Tredje advent - spenderade vi till att börja med med sovmorgon och pepparkaksgröt till frukost. Plockade och grejade lite, och sedan var jag iväg och sjöng julsånger på Wachtmeister Galleria med kören innan barnen hade sitt luciatåg i kyrkan. Lite lusse-fika på kvällen med hos barnens farmor och farfar, så blev det en riktigt julig dag!
 
Barnen fick förstås sina adventspaket i julstrumpan med av tomten. Meja fick gummibandspyssel som blev otroligt poppis, och Juno gympa-strumpbyxor och hårspännen.
 
 

Årets julpynt


2014-12-15 | 21:20:36
Kategori(er): Huset - Säsongspynt.

Vardagsrum:
 
 
Barnens rum:
 

Luciatåg i kyrkan


2014-12-15 | 21:08:20
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Även med barntimmarna brukar de ha luciatåg varje år, och i söndags var det dags för årets. Så fint så, många barn blev det med både barnkör, tonbyggare och barntimmebarnen. Värdelöst att få till bra kort om är antingen tillräckligt ljusa eller utan röda ögon, menmen! Vi har några minneskort i alla fall =)
 

Luciatåg på förskolan


2014-12-15 | 20:50:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

I fredags var det dags för det årliga luciatåget på barnens förskola. Meja har sagt hela tiden att hon ska vara lucia. Juno däremot ändrade sig två dagar innan och ville vara tärna. Tur vi hade ett lucialinne till henne med ;-) Meja och hennes kompisar sjöng på ordentligt. Juno stod knäpptyst tillsammans med sina kompisar, kikade lite på Meja och de och på all publik! Söta var de i alla fall. Tyvärr får vi inte fota under tåget när alla barnen är med, men här är ett par kort på mina små i alla fall, och på Meja och hennes kompis med samma namn.
 
 
Jag och mamma gick sedan på högstadiets luciatåg i kyrkan innan jag - som jobbat på natten - gick raka vägen hem och stupade i säng (bara för att upp en och en halv timme senare för att ta emot köksleverans...).

Kompislördag


2014-12-15 | 06:54:23
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Vi hade en himla trevlig dag i lördags! På förmiddagen gick vi bort till en av Mejas bästa förskolekompisar med familj, och bakade lite julgodis till fröknarna att få i julklapp. Förutom godiset fikade vi på frallor och nykokt risgrynsgröt, barnen lekte och vi pratade. 

Nästan-klara presenter! 

Vi blev kvar ända till eftermiddagen när det var dags att åka mot nästa kompisfamilj för middag och en helkväll där. Hyr trevligt som helst, och tiden bara sprang iväg! Kameran hade jag med mig, men den låg i hallen hela kvällen... 

Andra advent


2014-12-08 | 21:12:46
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Igår var det som bekant andra advent och jag inledde dagen med att sova efter nattjobb. När jag vaknat åkte vi till barnens farmor och farfar där barnen hade varit eftersom M också jobbat. "Tomten" hade minsann lämnat presenter här även denna söndagen, och de tog jag med mig dit. Vi blev bjudna på middag också, så slapp greja med det, och fick se massa bilder och höra historier från svägerskans Thailands-resa. Jag som hade reseabstinens innan. Ooooh!


Denna gången var det ett klistermärkesalbum till Meja (sånt man kan flytta omkring märkena i olika miljöer) och en liten mini-teservis till Juno. 

Lussebak och mysig eftermiddag


2014-12-07 | 00:55:47
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Idag (igår...) när jag hade sovit klart tyckte jag att jag och barnen behövde göra något trevligt tillsammans på eftermiddagen, eftersom M skulle iväg på julbord. Eftersom Meja gillar att baka väldigt mycket, och jag med, så tyckte jag att vi kunde ta och baka lite lussekatter och saffransbullar. Juno har faktiskt aldrig varit med och bakat "på riktigt", mest hällt i ingredienser och sådär. Nu fick de varsin deg som jag delade upp, som de fick baka med själva - mycket uppskattat! Medan degen jäste passade vi på att äta pannkakor till middag också.
 
Bara glada miner minsann!
 
Lite bullar blev det såklart av det också...
 
Efter baket satte vi oss i soffan för att fika på det nybakade och titta på Polarexpressen enligt Mejas önskemål, eftersom hon tyckte att det var en bra julig film :-) Himla mysig eftermiddag tycker jag det blev, inget gap och skrik och tjafs! Det började bli lite bråkigt på slutet av filmen, men då var det dags för mig att åka till jobbet...

M:s födelsedag


2014-12-07 | 00:35:33
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

I torsdags fyllde då min kära sambo år, som har så bra planering att det är allt samlat nu ett tag, fars dag, födelsedag och julen. Jag och barnen fixade ihop lite god mat och så hade vi förstås fixat paketer. Meja hade varit och gömt dem, och ritat en skattkarta. Så fort M kom innanför dörren hoppade Juno upp i hans famn och ropade - "De ligge pakete till dej unde sängen!". Haha, tur att Meja inte hörde, hon hade blivit tokig!
 
Till förrätt åt vi limemarinerad räkcocktail med bland annat mango och avokado...
...därefter blev det köttfärsenchiladas med fetaostsallad...
...och till sist nyttiga saffransmuffins, framför Maleficent som han fick i present. Den var himla bra faktiskt!
 
Förutom filmen fick han även en mellantjock jacka (som tack och lov passade perfekt), och fina muggar till nya köket.
 

Balett och AfterWork Before Work


2014-12-06 | 08:08:05
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Igår var jag och barnen och tittade på balett - eller barndans - på eftermiddagen. Meja kom nämligen på i våras att balett, det var något hon verkligen vill börja med. Eftersom barn i 5-årsåldern kan ändra sig ungefär lika snabbt som en annan ändrar underkläder, så la vi inte så mycket fokus på det. Nu, sisådär 8 månader senare, har vi fått inse att det kanske faktiskt är så att hon verkligen vill detta. Så för att sammanfatta detta var vi alltså där och tittade på igår på deras avslutning, för att hon skulle se om det var något för henne. Om hon satt och sken som en sol hela lektionen och strålande gick fram till dansläraren efteråt och sa "vad kul detta var!"?! Ja. 

Efter baletten hämtade M barnen och jag passade på att träna lite intervaller på löpbandet innan jag mötte upp mamma m.fl. för lite "AfterWork" med bästa körledaren som trubadur. Before work blev det dock för min del, eftersom jag åkte vidare till jobbet sen. 


Nu tänker jag däcka i sängen och sova till sådär halv 4! Skönt! 

Tillägg till önskelistan


2014-12-03 | 20:02:23
Kategori(er): Önskelistor.

En veckoplaneringstavla hade suttit fint! Denna nedan från Granit (www.granit.com) till exempel! 

Julavslutning på gymnastiken


2014-12-03 | 13:08:56
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

I måndags var det dags för avslutning med Mejas gympa för denna terminen. De hade lite uppvisning, vi fick dansa kring granen, tomten kom och lämnade godispåsar, vi fikade och så fick ledarna presenter som vi samlat in till. Även jag och C fick varsin fin julblomma, eftersom vi är "fixare" på gympan.
 

Första advent


2014-12-03 | 12:46:51
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

I söndags var det som bekant första advent. Jag spenderade ju första halvan av dagen på Ullared / i bilen, och senare på kvällen på jobbet, men några timmar hade jag ju hemma! Vi hann tända första ljuset, och så var tomten minsann på besök innan barnen kom hem, och sedan låg det varsin julklapp vid julstrumpan.
 
Juno fick en alldeles egen målarbok (som såklart inte var alls lika rolig som syrrans...) och Meja fick en adventsljusstake. -"Tänk vilken tur mamma, att tomten visste att jag inte hade någon ljusstake i mitt fönster!" ♥

Barnens adventskalender


2014-12-02 | 22:52:35
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Barnens adventskalender i år fick bli av det enklare slaget - en från Pixi med små böcker varje dag, som jag köpte på Ullared i helgen. Sedan kommer de dessutom få paket i julstrumpan på söndagarna. Bra att sprida ut det lite tycker jag! 

De verkar nöjda med Pixi-kalendern och det blir något mysigt av det. Igår fick vi en bok med Julsånger som vi sjöng, och idag var det Rödluvan, som vi satte oss i soffan och läste tillsammans hela familjen när Meja öppnat den. 


Chokladkalendrar har de fått av mormor också, men dem öppnar vi på lördagarna! 

Ullareds-tripp


2014-12-01 | 01:16:58
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2014 & Våren 2015.

Igår vid lunch åkte jag, mamma och lillasyster hemifrån för ett dygn i Ullared! Jag blev lite sugen på att åka dit för ett tag sedan, och fick med mig dem :-) 

Bilresan gick bra, lite önskemusik via Spotify och sådär, så gick det ganska snabbt. Väl uppe hade folkmassorna som tydligen befunnit sig där under förmiddagen försvunnit och det var ganska lugnt. Var uppe vid 16-tiden och gick sedan fram till 20 när de stängde, hann beta av barnkläder, leksaker, kläder och sådär. 


Jag och lillasyster avslutade kvällen med lite kebabtallrik och så blev det övertröttskratt i sängen innan vi somnade. 

In igen på morgonen idag - utan kö - och åt lite frukost och klarade av klassikerna bakplåtspapper, folie, fryspåsar och sånt där, innan vi begav oss mot hemavdelningarna där förmiddagen gick åt idag. Effektiva var vi och var klara och hade betalat vid 11-tiden. Skönt! En liten sväng utanför blev det med i skoaffärerna och så, innan vi körde hemåt igen. Försökte sova lite, men det gick sådär med det, så fick bli musiklyssning igen. 


Vi har haft så trevligt så, det var kul med en tjejhelg! Ny tradition?! :-) lite uppackning hemma och så bar det iväg till jobbet. 
RSS 2.0