Lekparksbesök

Veckans skoldiskussion angående evidensbaserad vår och patientsäkerhet avslutades i torsdags, så igår hade jag och barnen "ledig" dag (jag blev ombedd i torsdags att jobba kvällen dock, så så himla ledig vet jag inte om den blev...). Jag hade lovat att en lekparkstur skulle ingå i dagens schema, så det var bara att göra oss i ordning och pallra oss iväg efter att vi hade ätit frukost och så. Ganska kallt var det igår (egentligen inte för att vara nästan december), men vi fick lagom med kläder på oss så det var skönt ändå. Väldigt grått och några små duggskurar med snöblandat regn föll det, men vi klarade oss ganska så bra ändå. Barnen var glada och nöjda, det var ett tag sedan vi var där nu, och vi gick igenom alla "attraktioner" som stora lekparken har att erbjuda! Hem för lite lunch och så, och sedan lämnades barnen en stund hos mammma medan jag åkte till jobbet, och var där tills M slutade.
 
Meja var fotograf ;-)

Gondkänd!

Tjoho! I fredags fick vi besked om hemtentan jag lämnade in för att tenta av förra kuren för ett par veckor sedan - jag var godkänd. Så skönt, nu är det "bara" kursen i barnsjukvård vi håller på med, och magisteruppsatsen kvar, sedan är jag KLAR! Den valbara kursen man egentligen också ska läsa har jag fått tillgodoräkna mig då jag läst en annan relevant kurs tidigare.
 

Så här ska köket se ut!

Köket beställde vi förra veckan, och ungefär såhär ska det se ut:
 
 
Före såg det alltså ut såhär:

...och just nu ännu värre!
 
Det kommer bli lite skillnad med andra ord - till det bättre hoppas vi förstås ;-) Vi kommer framför allt få mer förvaring, det kommer vara bättre planerat med mer bänkyta och så kommer vi ha hel kyl och frys, vilket ska bli så skönt. En bättre spis skadar ju inte heller för den delen. Det enda vi har fått prioritera bort p.g.a. platsbrist är högskåps-skafferiet som jag gärna ville ha, men nu fick vi in mycket skåp ändå, så det blir bra i alla fall. Det ska bli så himla skönt när det är klart! Golvet ligger här hemma och väntar, så det som ska göras nu är först och främst att riva ut det sista av den gamla inredningen, och så ska golvet rivas upp och lite rör dras om. Därefter kan vi lägga golvet och sedan börja med själva köket. Taket ska upp någon gång där innan med. Undrar när vi ska göra allt?! ;-)
RSS 2.0