Ännu en kurs till handlingarna

Häromdagen fick jag äntligen iväg hemtentan efter att ha fått sitta lite varje dag. Skickade in den och så tog det bara en och en halv timme innan jag fick svar - GODKÄND! himla skönt, hade inte orkat kompletteringar på den. Fick bara bra kommentarer :-)


Och så var det ju faktiskt dags igår för sista dagen på praktiken. Fem veckor går snabbt! Jag är jättenöjd med perioden och tycker att jag fått ut det jag ska. Nu längtar jag dock tillbaka lite till mina vanliga arbetskamrater och de lite större barnen, även om jag trivts jättebra på neo också. Fina kommentarer fick jag från min handledare också, och avslutade dagen och dessa veckorna med att bjuda på lite nyttig kladdkaka. 

Studiebesök i Lund

Här var det lugnt ja ;-) Det har varit en busy vecka! I söndags eftermiddag snodde jag mammas bil och åkte neråt Skaune och Staffanstorp för att spendera ett par dagar på Lunds universitetssjukhus. Man har ju möjlighet under utbildningen att hospitera/göra studiebesök på andra ställen än just där man gör sin praktik, och då är det ju lika bra att passa på! 


Jag bodde hos min styvpappas föräldrar, och vilken lyx! Frukost och middag serverad och en hel källare för mig själv! Blev ju alldeles bortskämd! 

Måndagen spenderade jag på NeoIVA där "våra" minsta/sjukaste små bebisar härifrån ligger. På tisdagen var jag på barnonkologen, där "våra" cancerpatienter är och gör sina behandlingar och så. Jag fick ut det jag ville av båda dagarna - en inblick i vården de gör och lite mer kunskaper kring både neo-vården och onkologvården. Bra dagar! 

Kreativitet och Mindfulness

Jag såg på Instagram att en gammal klasskompis hade köpt denna boken, och kände att det är något för mig! Beställde den och igår kom den. Kreativitet och Mindfulness heter boken, och är en "målarbok för vuxna". Alldeles perfekt då man ska slappna av en stund och vill tänka på ingenting, med olika mönster att färglägga. Jag har lite svårt att sitta och bara göra och tänka på absolut ingenting, så då är ju något sånt här helt perfekt. Lite kul dessutom! 


Jag och Meja började på varsin sida igårkväll redan, hon tyckte minsann med att den var rolig och vill ha en egen 😉 


Nu på morgonen blev jag färdig :-) Meja gjorde klart sin redan igårkväll. 

Jag mår i alla fall bättre idag, och nu ska jag och barnen ta och städa bland deras kläder. Det behövs verkligen! 
RSS 2.0