Julprojektet klart!

Ikväll - i sista minuten - blev jag äntligen klar med kalendern! Så imorgon bitti vet jag två (eller framför allt en) som blir lyckliga :) Meja har dock redan sett det färdigsydda resultatet, men inte upphängd och fixad. Hon har varit så engagerad i detta! Menmen, dags att gå och sova så vi orkar upp och se jukalendern imorgon bitti!
 
Dock fick fållningen bli lite improviserad med knappnålar så länge, men äsch, man kan inte få allt!

Sjukskrivningsdagar

Inne på tredje hela sjukskrivningsdagen idag. Jag har försökt att verkligen vila, så jag har mest suttit i soffan hela dagarna, haft TV:n på och sytt lite på kalendern. I tisdags var M hemma också, och barnen då, men igår hade de ändå tid på förskolan egentligen, så de fick vara där. Att vara hemma själv med barnen en hel dag känns sådär när man är ordinerad rätt så strikt vila (och dessutom blir andfådd av ungefär allt). Idag erbjöd sig svärmor att ha barnen, så de är där. Så tacksamt med hjälpsamma människor runt om :) 

På tal om hjälpsam - min fina mamma kom förbi igår på dagen när jag satt här och tyckte synd om mig själv, och lämnade en låda med massa godis, tidningar och julblomma. En liten krya på dig-låda. Tack!! 


Jag ska i alla fall försöka om en stund tänkte jag, att ta mig upp på vinden och hämta ljusstakarna och sådär, börjar bli lite sugen på julmys! Men, luuugnt får det bli. 

Lunginflammation

Fick en tid på vårdcentralen idag igen, nästan en månad efter att jag sökte förra gången för samma besvär. Denna gången märktes det tydligt hur jobbigt jag hade med andningen, plus att jag hade rätt hög andningsfrekvens (blir ju så när man inte kan andas djupt) och lät illa på lungorna. Blev stucken och CRP (infektionsvärdet) var på 70 - diagnos lunginflammation. Skönt att i alla fall äntligen veta, och kunna ta medicin. Antibiotika och inhalationsmedicin blev det. 

Sjukskriven i 10 dagar framöver med. Kul när jag inte jobbat så länge :( 
RSS 2.0