- Vecka 29

Vikten ligger nu på +5 kg, och trots att det kanske inte är så mycket egentligen känner jag mig ungefär som en valross ;) Känner mig bara allmänt tjock. Har i princip slutat röra på mig också utom lite små korta promenader till och från förskolan och så, och jag tror att det spelar in i själva känslan.Jaja, slut på klagandet. Full fart är det i alla fall i magen för det mesta. Tror att denna lill* är vildare än Meja var i magen, den är jämt vaken, dag som natt ;) Med henne har jag för mig att morgnarna var mesta vakentiden!

120529 - Pingst, körkonsert m.m.

I fredags passade jag och Meja mammas och deras hund på morgonen, och passade på att ta oss en tripp till lekparken i finvädret!
I lördags efter sovandet var det dags att sjunga på bröllop. Blödig och horminstinn som man är var det lite tjockt i halsen då jag skulle sjunga precis efter löftena, men det kändes som det gick ganska bra och de var nöjda! Direkt vidare till konsert med kören vilket gick alldeles strålande :) Lite jobbigt dock för gravidikroppen att stå så i drygt en timme, men det gick!


Jag & mammsen

Den fullspäckade helgen fortsatte vidare på grillmiddag hos kära vänner där M och Meja redan spenderat ett par timmar med lek. Mycket smarrigt var det och avslutade kvällen där med Eurovision, vilket ju gick som en dans! Visst att jag lätt tyckte Loreen hade den starkaste låten, men hur ofta brukar det hjälpa?!
Söndagen inleddes med lunch hos andra vänner, där Meja även fick rida en liten sväng på en av hästarna. Gissa vem som var lycklig?! Smörgåstårtan var inte fy skam, och inte rabarbersoppan med vaniljglass heller ;)

Därefter följde ett litet morsdagsrace, lämnade blommor hos styvmamma och mamma innan vi slutligen landade hos M:s familj för firande av både mamman och hans lillasyster som fyller år nu i veckan. När jag väl åkte iväg till jobbet på kvällen kan man säga att helgen hade försvunnit i en rasande fart!För övrigt är det nu 8 arbetspass kvar innan ledighet. Lovely!

RSS 2.0