Höstresa bokad!


2017-03-16 | 22:16:29
Kategori(er): Egypten 2017. Mamma till Meja & Juno - Hösten 2016 & Våren 2017.

Jag har tjatat på M ett tag om att vi ska boka en resa till hösten. Vi var ju i Thailand ganska nyligen, men jag gillar att ha saker att se fram emot och i höst är det ju faktiskt (typ) ett år sedan vi var i Thailand.
 
Till sist fick jag med mig honom (annars hade jag och barnen åka någonstans själva tror jag, hehe), och efter en hel dags letande och velande häromdagen blev valet...
 
Egypten!
 
Jag och Meja har ju varit i Egypten en gång tidigare, 2011, tillsammans med mamma o Co. Då var dock M hemma. Vi gillade det supermycket senast och det ska bli kul att ha med M dit också. Underbart vatten och skön värme upplevde vi senast vi var där. Vi bodde på Makadi Bay precis som vi ska göra denna gång och det är ju ett riktigt turistställe, men väldigt fint och vi trivdes bra. Mysig strandpromenad och fina slingor att gå kommer jag ihåg att det var!
 
Denna gången ska vi bo på Waterworld Makadi Beach. Anledningen till allt velande när jag skulle boka var att jag känner lite efter Thailand att det kanske blir jobbigt att åka till ett hotell som är så pass charter och stort, när vi blev bortskämda där med inget folk på stranden, lugn & ro och billig mat o.s.v. Jag bestämde mig till sist för att detta är en annan sorts resa och blir mer en drömresa för barnen. De har tjatat om att åka till Lollo & Bernie länge! Fördelar med hotellet är (förutom vattenrutschbanorna och Lollo & Barnie) att det finns flera restauranger som ingår i All Inclusive, att det ligger precis vid stranden och att det dessutom går att snorkla vid ett korallrev direkt vid stranden. Blir nog bra det här!
 
 
Men först ska vi njuta av vår, sommar & semester här hemma förstås!

Sushi-lunch utan sushi


2017-03-15 | 22:50:46
Kategori(er): Mamma till Meja.

Lillasyster ringde häromdagen och undrade om vi inte skulle äta sushi i lördags. Eftersom jag inte gillar det blev det inte så bra, men bestämde att i alla fall Juno skulle följa med - hon blev helt lyrisk när jag nämnde sushi! 
 
Det slutade med att både jag och Juno åkte med henne till stan en sväng i det fina vårvädret i lördags innan jag skulle börja jobba. Det fanns ju faktiskt friterade räkor till mig! 
 

1-årskalas


2017-03-06 | 20:03:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2015 & Våren 2016.

I lördags hann vi med att gå på 1-årskalas och fira min minsta lilla kusin. Tiden går fort som vanligt! vi bjöds på god kallskuren fläskfilé med potatisgratäng och sallad, och så cheesecake till efterrätt. Proppmätt! Barnen hade så kul och det var full fart hela eftermiddagen (innan jag åkte direkt till jobbet för att inleda 4 nätters jobb). Vi kör väl helt enkelt lite bilder i stället!
 

Jobb & jobb


2017-03-06 | 15:57:01
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2016 & Våren 2017.

Det var ju lägligt att ni kunde följa mig på Instagram förra veckan via jobbet - för det känns som att jag ungefär bara jobbar just nu och har gjort ett tag. Vet inte riktigt vad som hände med mitt schema plötsligt. Jaja, det lugnar väl ner sig snart... I alla fall så finns det fortfarande möjlighet att kika in på Instagram och kolla in mitt jobb för er som inte gjort det, innan bilderna försvinner iväg i flödet. Antingen om ni själva har Instagram kan man gå in och kolla @landstingetblekinge, alternativt kan man gå in på instagram.com/landstingetblekinge.
 
 
För övrigt känns det lite konstigt nu att inte behöva tänka på att lägga upp bilder där hela dagarna, men jisses vilken tid det har tagit. Lite mer fritid denna veckan kanske! ;-) Förutom att jag jobbar varje dag utom fredag då...

Följ mig på jobbet


2017-03-01 | 11:08:44
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2016 & Våren 2017.

Denna veckan är det jag och mitt jobb som har hand om Landstingets Instagram-konto. Så vill ni se vad jag hittar på på jobbet är det bara att hoppa in och följa! 
 
RSS 2.0