Trött i hjärnan

I morse blev det buss, tunnelbana och tåg innan jag och S var framme vid Karolinska i Huddinge och mötte upp en klasskompis för att hitta rätt. Sedan följde föreläsningar mellan 9.00 och 16.30. Så. Jäkla. Trött! Såklart med pauser för mat och så, men ändå. Och sen hjälper det ju att vi faktiskt läser något roligt nu! 
 
 
Mötte sen upp Hanna igen för lite träning, kul att vara på ett annat gym för en gångs skull, men lite bortkommen känner man ju sig. Så van vid sina "platser". I alla fall, när vi väl handlat och tagit oss hem lagade vi lite god mat och så och underhöll oss vid tv:n. Menmen, nu får jag kolla lite på uppgiften vi ska roa oss med imorgon så man kan somna sen. 
 

Födelsedagsfirande

Igår var vi och firade pappas och E:s födelsedagar som går av stapeln nu i mars. Pappas var ju dock ett tag sedan, men bättre sent än aldrig! Vi tog med lite hembakat och varsin jacka i present, och det verkade gå hem, både och :-) vi kikade in stugan inför sommaren och sådär också, innan vi fick bege oss ganska snabbt för att hämta upp M från jobbet och åka mot tåget. 

RSS 2.0