30 nov 2009 - Babycafé

Japp, som skrivet i det förra inlägget så har det varit myyycket datoranvändande o.s.v. på sista tiden, så la ner ett tag för att komma tillbaka på en bättre nivå ;)

Kommer dock inte ihåg allt vi gjort den senaste veckan, men antagligen ingen som är intresserad av att läsa den raddan ändå ;) Var iaf hyfsat duktig med motion och så förra veckan. Var inne på combat på tisdagen, gick dock sådär eftersom jag för det första hade glömt mina skor, eller iaf den ena, i bilen, och för det andra så var det en annan koreografi än vanligt som hon hade satt ihop med bara massa snabba låtar, och var inte alls pepp på det :(
Var även ute och gick två ggr med Emelie och gymmade i torsdags. Så en okej vecka i alla fall. Skulle gått på combat i söndags med, men var mitt uppe i pepparkaksbaket då, så blidde inget =(


Har hänt en massa saker i Mejas liv iaf, hon lärde sig häromdagen att själv dra igång musiken på babysittern, och det var ju himla skoj tyckte hon ;) Förutom när hon inte lyckades, då blev hon arg som ett bi! Hon har även fått smaka potatis/morotspuré vilket var mycket godare än bara potatis!

 

Hon har även blivit massa mer rörlig, kommer bilder på det nedan. Hon flänger som en elvisp så fort hon får chansen!

I fredags spelade vi poker här hemma med Mattias bror + bästa kompis, jag vann mig allt 30 spänn ;) Lördagen åt vi hos M:s föräldrar och så. I söndags var det ju 1a advent och då stod det bakning på schemat =) Syster var här och hjälpte till oxå =) Blev pepparkakor och lussekatter som blev supergoda! Synd bara att det blev för lite saffran i lussebullarna :(


Märker att detta ändå blir ett bildinlägg, så godnatt och sovgott!


Babycafé idag =) Mycket trevligt!


- Tävling

Jag tävlar i en annan blogg om ett valfritt barnplagg från Pure Heaven på Gullgrodan. Alla kan tävla, vare sig man har en blogg eller inte. Jag hade hemskt gärna vunnit den söta bodyn här nedanför =) Tävlingen pågår t.o.m. 28 december 2009!P.S. Det kommer ett inlägg ikväll, haft ett litet break från alltför mkt datoranvändande sista tiden!

25 nov 2009 - Lön ;D

Eller mja, lön får jag ju iofs inte, men föräldrapenning iaf :) Riik! (not...)

Börjar med lite utlovade bilder tillhörande detta inlägg

Babysim: (nedersta kommer hon upp efter ett dyk)Bowlingen i fredags kväll:


Lite blandat:

2 & 3 - Hos Nettan, Andreas & Neo i söndags


 

Vi lyckades komma ut på promenad i måndags iaf ;) Emelie hade en BabyBjörn-sele hemma som vi fick låna. Men OJ vilken skillnad det är mellan sele och sjal. Fick jätteont i ryggen sen, sjalen känner jag ju knappt att jag har på mig! Tur jag köpte det i stället :) Det funkade ju så en stund, men någon längre tid hade jag inte orkat bära henne i den.
Sprang sedan några vändor upp på vinden och hämtade julsakerna och gjorde i ordning köksfönstret och så, blev så mysigt =) Juulstämning! 
På kvällen blev det kören, så kul och sjunga lite julsånger. Egentligen ska vi sjunga i kyrkan på söndag, men har egentligen sagt att jag inte tänker vara med de gånger vi ska ha fulkläderna på oss... Är ju dock så roliga sånger nu så liiite sugen på att vara med i alla fall. Har även blivit ombedd att "jobba" lite på nyårsdagen, sjunga solo i kyrkan, nice med lite extra cash :)

Igår blev det upp tidigt och bada skruttis, sen in till gymnasieskolan och vara håruppsättningsmodell till kusin på frisörprogrammet. Var ett tag sen man var där inne, minnenminnen <3 =) Sen fika med Lisen :) Meja fick prova en ny gröt igår med, HIPPs ekologiska risgröt med banan och persikka, hon tyckte den var goood! 

  

Outfit i söndags & idag. Det idag hade hon när vi åkte hem från BB, det var liiiite för stort då ;)

Idag blir det fortsätta julpysslet (blir nog lite bilder ikväll) och kandke handla (handlade igår men glömde ju lappen...) och även plugga! Måstemåste *peppar mig själv*

RSS 2.0