Halloween-klassfest


2017-11-13 | 18:06:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2017 & Våren 2018.

På halloween var det planerat klassfest med Mejas klass. Det var en av mammorna som drog igång det och det hade längtats länge när det väl var dags. Vi var i en lokal i byn, och festen blev så lyckad! Vi var en del föräldrar som var på plats och ordnade - några av dem fixade spökrunda till barnen som de fick gå på slutet för att få sina godispåsar. Mycket läskigt, jag testade. De fick såklart välja själva om det skulle finnas spöken på vägen eller inte. 
 
 
Festen inleddes med en eldshow av en tjej som kände en av föräldrarna, vilket uppskattades väldigt mycket av barnen. Därefter blev det korv-fingrar i bröd till mat, och hjärntårta och lite annat smått och gott till efterrätt. Barnen fick - förutom spökrundan - leka hela havet stormar och så hade de utklädningstävling och lite dans. Väldigt hög ljudnivå hela kvällen, men vi genomled det till sist ;-) Och barnen hade kul! 

Halloweenmiddag


2017-11-13 | 14:01:23
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2017 & Våren 2018.

Dagen innan halloween hade vi lite middag här hemma med pappa och E, och eftersom det var enda chansen vi hade att "fira" halloween i år så fick det bli lite det temat på maten, efter barnens önskemål. 
 
Maten blev köttfärsfyllda halloweenpaprikor med rosa spagetti, och till efterrätt blev det fruktsallad med grönfärgad grädde. Mycket gott blev det alltihop! Och fruktsallad gör man alldeles för sällan - why? Så gott ju! 
 
 
Mejan sminkade sig själv till en zombie! Snygg!
RSS 2.0