Mitt 2015 - April till Juni

April
 
Barnen hade påskfest på förskolan, och jag firade min påsk som påskkärring på jobbet. Der var dags för besök i skolan i Stockholm igen. Jag var med och hälsade på en dag i förskolan och barnen hade terminens gympaavlutningar, Juno hade dessutom precis börjat på gympan! Meja slutade även på simskolan för "sista gången" eftersom hon nu har "bara" gympa och balett.
 
 
Maj
 
Jag drogs med feber och förkylning, även Juno blev sjuk. Jag var i Stockholm igen, dock för sista gången den terminen. Jag sjöng på bröllop och vi skrev på uppsatsen. Både jag och Meja sprang Blodomloppet, men jag blev inte speciellt nöjd. Däremot sprang jag även Göteborgsvarvet, vilket jag blev desto mer nöjd med då jag slog min tid från året innan med nästan 10 minuter. Vi var på cirkus i byn också och avslutade månaden med kalas för Mejan & hennes kompis.
 
 
Juni
 
Skolan tog sommaruppehåll för mig, och Meja och hennes förskolegrupp hade lite avslutningsfest. Barnen sprang Rödebyloppet och vi planterade sommarblommor. Jag och barnen hade en mysig dag i stan och jag sjöng på dop. Vi var och firade kusins student. Det var såklart lövmarknaden och midsommar, som firades lugnt hos M:s föräldrar. Och så gick vi på semester och Meja slutade på förskolan för gott. Semestervädret visade sig tyvärr inte från sin bästa sida... Vi var på Kreativum, var ute och paddlade kanot en sväng och åt på restaurang. Jag och Meja sprang även Kustmaran, och jag hårdtränade inför Kustjagaren!
 
RSS 2.0