29 dec 2009 - Tatuerad

Kikar in en snabbis innan läggdags bara...

Igår var vi och nyårshandlade lite jag och Meja =) Blir nyår här med Caroline och Roger och deras Tintin (hunden), blir nog supertrevligt tror jag =) Ska bara förbi systemet imorgon med och införskaffa lite champagne och cider så är det klart sen. Kanske något vin till maten med...? Får la se... Blir nog gooootte i alla fall!

Idag har jag blivit tatuerad :D Planerat denna sen Meja var nyfödd, och innan dess med tror jag, och nu är det gjort! :) Jag är supernöjd, den blev lite större än jag tänkt, men när hon hade skissat på det på armen så var den så fin så jag ville inte ändra. Gjorde förbannat ont bara där på armen, ajaj!! Sista kvarten höll jag på o svimma nästan men då visste jag ju att det nästan var klart. De andra jag har har inte gjort så ont, har inte tyckt de gjort speciellt ont alls faktiskt.Mitt gull i förrgår, och så den nya tattoon =)

- Torskpuré

Tänkte idag att Meja skulle få börja med lite kött i maten, så fick ta lite vad vi hade hemma...

Det blev torsk, potatis, morötter och sås!

Kokade först potatis och morötter + torsken för sig (hade ca 4 potatisar, 1½ morot och en halv pkt Findus torsk). Smälte sedan lite margarin och hällde på mjöl och vispade i lite av fiskspadet och lät det puttra ihop till sås (hällde även i lite citronpeppar). Mixade sedan ihop allting till slät puré.
...och Meja älskade det! Hon åt upp allting i tallriken och ett par skedar till. Bilden nere till vänster är på maten i "orginal", som jag åt den. Och den var helt okej för mig med! 

28 dec 2009 - Wii! ;)

sådärja, då var man tillbaka från jul"ledigheten" ;)

Julen har varit väldigt bra, och vi har fått fina och bra saker alla 3 :)

Vi började firandet på lilla julafton med pappa och Ewa, stod halva dagen och fixade julmat, och den andra halvan städade jag. När kvällen väl kom var jag helt slut, men det var mysigt i alla fall ;) Det blev massa mat, ris á la Malta och trav - fast tippet gick åt skogen - och så julklappar så klart! Meja fick fina leksaker och kläder och jag fick en ICurl m.m. Mattias fick mer PrisonBreak samt lite Metallica-grejer, bland annat en minireplica av en av Kirks gitarrer som han blev väldigt glad för =)

På julafton började vi med att Meja fick öppna våra julklappar här hemma och sen åka till kyrkan eftersom Meja skulle medverka i julspelet ;) Hon spelade självaste Jesusbarnet och var duktig! Hon sa inte ett ljud och såg verkligen ut att trivas på "scenen". Blivande skådis?? ;)
Därefter åkte vi hem till Mattias föräldrar på mer julmat och mer julklappsutdelning där vi fick en digital fotoram och varsin gosig tröja. Meja fick sig en hoppgunga m.m. :)


Efter Kalle Anka åkte vi hem till morbror m.fl. på ännu mer julmat och ännu mer julklappsutdelning :P Det var kul att ses hela den sidan av släkten på julafton, brukar inte göra det annars. Vi fick pengar och min efterlängtade kuddar + filt från inredningspartyt som jag blev överlycklig för!! Trodde jag verkligen inte jag skulle få :) Meja fick massa kläder och leksaker. 
Vi åkte hem till mamma och de efter morbroren för att de hade skippat att dra med sig våra julklappar dit, så det blev julklappsutdelning igen. Meja fick en bilbarnstol (Gud så skönt att vi slipper köpa det!) och lite till, och vi fick ett Wii-spel :D (därav rubriken) + ett Wii fit, och OJ så överraskad och glad jag blev för det :) Sjöng även på midnattsmässan i kyrkan med kören sen, mysigt :)Dagarna härefter har bestått av lite födelsedagsfirande av Mattias pappa, mellandagsrea och plock&städ.

Igårkväll bestämde vi även vart och när vi ska åka utomlands i vår :D Åh som jag längtar!! Det är p.g.a. att pappas sambo fyller 50 som vi ska åka (så får även halva resan betald, TACK!!). Det blir till lägenhetshotellet Los Claveles Park i Maspalomas, Gran Canaria =) Ser jättefint ut, typ egna bungalows man bor i, skönt med enplans när man ska dra vagn och så, och med kök för Mejas mat... Nu lääängtar vi oss ett par månader framåt i tiden (den går iofs redan tillräckligt fort och lite till!), skriver dock inte ut här när det blir eftersom det finns så mycket lustigt folk ;) Nu ska här spelas WiiFit och öva på sångerna till nyårsdagen, hjääälp! Jag som är förskyld och allt =(  
RSS 2.0