- Juno vill ha

Tänkte att jag kan ju passa på att skriva upp vad "Juno skulle vilja ha" på sitt dop för de som inte kommer på något - eller för den delen till jul - nu när jag ändå satt och kollade i ett par kataloger ;) De grejer som är på katalogbilder från Pumpkin Baby eller Kids Koncept har jag hittat i kataloger från Simsalabim i Karlskrona och finns alltså där, eller i nätbutiker. Behöver förstås inte vara precis de grejer jag visar här!
 
(Överhuvudtaget skulle hon gärna vilja ha lite inredning till sitt rum, som kommer gå i rosa och grönt mest tror jag. Även kläder från Villervalla (finns t.ex. på Kullerbyttan i Karlskrona) och Polarn o Pyret i stl. ca 68. Sånt man inte unnar sig själv!)
 
 
- Matta
Pumpkin Baby & IKEA
 
- Tavlor
 
- Förvaringsboxar x 4 (till Expedithylla)
 
Några alternativ från Pumpkin Baby, och så IKEA.
 
- Sänghimmel
 

- Vimplar
 

120930 - Playdate & kalas

I fredags morse begav vi oss hem till samma sällskap vi varit på öppna förskolan med senaste fredagarna. Meja skulle nödvändigtvis ha med sig fingerfärger dit som hon luskade fram i sitt rum, så hon och Noel gjorde fint på några papper...och på bordet...och stolarna...och golvet. Jisses så kletigt! Blir nog lera eller något nästa gång ;)

Även Jossan och barnen kom dit. Ni kan ju tänka er ljudnivån... En treåring, en tvååring, en ett-och-ett-halvt-åring och tre bebisar. När vi väl åkte hem efter många timmars (10-16) lek, lunch och en stund i lekparken var man ganska trött i huvudet. Men trevligt hade vi! Och hör och häpna - inget bråk alls på hela dagen!
 
 
På kvällen när M slutat och vi lagat & ätit lite mat gick vi till simhallen som avslutning på fredagkvällen. Premiär för Juno, och hon som inte badat sedan BB - bara duschat - verkade njuta som attan! Bådar gott inför kommande babysim! Det var två trötta tjejer vi fick med oss hem efter badet.
 
 
Lördagen spenderades med en liten runda i stan innan det blev kalas hos M:s kusin som fyllde 3 år. Full fart på småtjejerna som vanligt!
 
 
Idag efter lite beslutsångest vad vi egentligen skulle hitta på blev det en tur till M:s kompis med familj. Lillfisan döptes för ett par veckor sedan, och eftersom M jobbade då tog vi med present idag - ett födelsedagståg från Jabadabado.
 
 
När vi kom hem igen efter att även ha ätit hos M:s föräldrar satte sig Mejan och läste sagor för lillasyster alldeles självmant en stund. Gosungar!
 
 

- Älskade Juno!

Alltså detta lilla barn... Lillstackarn är inte så nöjd av sig. Det kanske ser ut så på bilder här, men det är ju under de 20 minuter om dagen som hon är glad som jag knäpper bilder ;) Annars vill hon bara vara i famnen och helst ska man gå runt under tiden (tack gode gud för min bärsjal!) och ofta skriker eller gnäller hon även där. Eller nej, inte i bärsjalen, där sover hon som en stock. Annars sover hon (dagtid) mest sådär 10 minuterspass, eller lite längre men sover oroligt och gnyr emellanåt. Lägga ner henne är bara att glömma när hon sover, vaknar igen inom 10 minuter. Magdroppar har hon, men nja, vet inte om det är det som är felet heller... Mätt blir hon i alla fall, för när hon ätit är då hon brukar vara glad ;) Hör skillnad på om hon "matskriker" eller inte med.
 
Det här med att inte kunna lägga ner henne är vi vana vid sen Meja, men inte detta skrikande, hon var kolugn som bebis!
 
Lilla hjärtat, vad är det som är fel?! =(
RSS 2.0