Gastarna på Gården

Förra vintern vann jag biljetter via Facebook till Gastarna på Gården denna hösten, och ikväll var det dags för mig och Meja att utnyttja dem. Hon klädde på sig bra Halloween-kläder redan i morse, och hon och Juno har spenderat förmiddagen med att rita och måla och sedan haft disco i Mejas rum. De var helt ljuvliga att stå och titta på, det har faktiskt varit en riktigt lugn dag vad gäller syskonbråkandet, gärna fler såna dagar!
 
 
Och så i eftermiddag åkte då jag och Meja mot Barnens Gård för Gastarna på Gården. Hon var så laddad efter att ha väntat hela veckan! Väl där fick vi pyssla papperspumpor, göra en ljuslykta, gå i ett par olika monstertunnlar och gå på teater. Jag tyckte väl att det var sådär roligt, men bra upplägg och Meja var jättenöjd. Det var absolut läskig stämning med ljud och ljus (hade nästan behövts något mer lyse på ett par ställen då man fick lysa med ficklampa för att se var man gick). Man kunde även köpa korv och grilla till bra pris, vilket Meja gjorde. Förutom detta fanns det fika, pannkakor eller tomatsoppa att äta, vilket dock kostade betydligt mer. Ansiktsmålning fanns det också, trevliga tjejer som satt och målade, men det hade kanske behövts lite mer övning innan... ;-)
 

Första tanden tappad

Mitt i natten till igår hade Meja kommit in till M (jag var på jobbet) och utropat att hon hade tappat sin tand! Det var verkligen på tiden, den har varit lös ända sedan i våras och ordentligt lös nu i kanske två veckor. Sista dagarna har den knappt suttit fast alls, men jag har inte fått dra ut den. 


Nu är hon så stolt över sin glugg! Och snart blir den nog bredare, för tanden bredvid är också lös.

Bootcamp vecka 5

Ytterligare en bra vecka är avklarad! Helgen blev lite speciell eftersom vi var iväg hemifrån hela helgen och var både på fest och kalas, vilket är lite utmaningar för mig - sockermonstret. Jag hade dock bestämt mig för att ta någonting litet på kalaset (eftersom det var vid mellanmålstid och ingen mat), och nöjde mig med en kanelbulle. Och var nöjd med det. Skillnad från i vanliga fall när jag brukar vräka i mig när jag väl börjar! (Vilket i och för sig också är trevligt ibland, men man mår ju inte så bra efteråt med min kära mage...) Det blev i alla fall kebabsallad med bara lite sås på festen i stället för pizza eller hamburgare, och till nattamat när vi kom till stan köpte jag en kycklingsallad med fetaost. På festen drack jag tre glas vin och åt inga andra snacks än lite av Herbalife's soyabönor. Sammantaget på dygnen så blev det bra nivå! Sen tycker jag förstås att man kanske i vanliga fall ska kunna unna sig att ta något extra när det är fest, men just nu under bootcampen hade jag bestämt mig för ingenting sånt!
 
Det ska bli väldigt spännande att se nästa vecka vad som har hänt kroppsligt under dessa veckorna! Bootcampen är ju faktiskt slut om ett par dagar, och det är dags att utvärdera med ny vägning / scanning och mätningar. Jag gjorde ju en ny scanning efter drygt 2 veckor och vet att en del hade hänt då, men egentligen har jag ju ingen aning om vad som hänt efter det. Hoppas såklart på att det fortsatt likadant!
 
Förra veckan summerar jag såhär:
Bootcamp-löppass på CWC på måndagen, gym på tisdagen, yoga på ondagen, ett lite kortare löppass (4-5 km) på fredagen, CWC-pass på lördagen och så Änglaloppet med lite kort löpning och intervall på söndagen. Så 5 pass kan man väl säga att jag skrapade ihop, vilket var mitt mål per vecka under dessa veckorna.
 
Fest-jaget, och så ny favoritfrukost - Chokladgröt ;-) Koka fiberhavregrynsgröt, och så i med en äggvita och chokladproteinpulver (eller kakao) på slutet, och ev lite jordnötssmör. Mums!
RSS 2.0