Avslutning på förskolan

Någon vecka innan Chester föddes slutade Juno på förskolan. Vi har sagt upp hennes plats över sommaren då vi ändå ska vara hemma, och sen börjar hon ju i skolan efter sommaren. 
 
Förra veckan fick vi dock komma dit en sväng igen, då hon och kompisarna skulle visa upp sin film de jobbat med under hela året, och lärt sig filma med greenscreen, klippa och sånt. Så duktiga! Då passade vi även på att lämna över sommarpresenter till pedagogerna, som vi hade samlat ihop till då de alla i gruppen slutar förskolan nu i sommar. 
 

En liten nyföddfotografering

Som jag skrev tidigare så sover Chester extremt mycket, sista dagarna har han börjat vara vaken lite mer, men annars har han sovit i princip dygnet runt, förutom uppvak för mat. Längsta sovstunden har han haft under förmiddagen. Så, då tänkte jag klokt nog en dag att då skulle jag passa på att ha en liten fotografering när han ändå sov. Tror ni han somnade den morgonen? Nej, det skulle ätas flera gånger och var inte alls intresserad av att somna till ordentligt, haha. Till slut somnade han i alla fall, och det blev några sovande bilder till sist.
 

Andra veckan - och vad ska han heta?!

Ja, nu är faktiskt namnet bestämt! Vi skulle in och ta kort till tidningen, och tyckte då det var dags att spika något.
 
Lilleman ska heta ... Chester!
 
Han har redan hunnit med ett par turer till stranden i sitt korta liv, och sover extremt mycket. Väldigt lugn och enkel att ha att göra med hittills. I lördags blev han två veckor, så här kommer lite blandade bilder från andra veckan i livet!
 
RSS 2.0