Restaurangmiddag

Igårkväll efter balett för Meja och sedan träning / lekrum passade vi på att lyxa lite och ta middag på restaurang. Vi åkte till Time Out i Lyckeby, och inledde med lite Toast Skagen och vitlöksbröd med aioli. Gott gott! Barnen valde hamburgertallrik och åt faktiskt ganska bra, men lugnt och skönt vet jag inte om det var ;-) skönt dock att bara sitta och bli serverad och slippa laga mat eller duka av. 

Till varmrätt åt jag kalventrecote, som var helt perfekt, och klyftpotatis. Barnen avslutade med en tallrik glass som försvann fortare än kvickt! 

Ursäkta kassa bilder. Måste börja använda kameran mer igen! 

Live från bussen

Efter tre, ganska hektiska, jobbnätter sitter jag och barnen äntligen på bussen. Jag trodde jag skulle kräkas på mobilen när klockan ringde, alternativt slänga den i väggen. Lite snooz i 20 minuter, sen var det bara att pallra sig upp, äta lite och gå bort och hämta barnen. Idag är det ju nämligen dags för andra gången på baletten, Mejas nya höjdpunkt i livet! Efter 8 månaders tjat fick hon ju äntligen börja förra veckan, och det gick så bra. Ska bli spännande att följa med idag, får se om vi får vara inne och titta idag med, jag missade ju förra veckan pga begravningen. 

Det går framåt...

Idag har vi minsann fått lite gjort i köket! Inte så mycket annat dock ;-) vi tog lite sovmorgon först, och sedan har vi grejat hela dagen. Vi har fått de första skåpen helt på plats, och M har fixat till murbruket vid murstocken. Nu börjar man snart se hur det ska se ut! Men tid tar det... Det är bara att fortsätta bygga. 


Nu roar jag mig på jobbet i stället, och två nätter till. Blir inte mycket kök gjort! 
RSS 2.0