Jag säger det igen...

...detta barn! Igår, efter att jag legat med henne i sängen i 45 minuter medan hon vrålat "inte sova" och somnat till om vartannat, så var hon plötligt borta. M for ut, hittade henne såhär. En av Mejas ballerinaskor, en strumpa, och vattnet i utekranen i fullt sprut. 

Besöksdag & 8 kvar

Idag har vi varit och hälsat på, och ätit middag, hos pappa och E. Träffat nya lilla kise-bebisen också, så galet söt och fin! De har inte direkt haft något bra semesterväder än, så hoppas verkligen det vänder snart. Framför allt tills jag och barnen ska ut och bo där ;) haha. Nej, men nu får minsann sommaren ta och dyka upp igen! Första veckan i juni räcker inte... Vi bjöds i alla fall på grillat idag, mellan skurarna lyckades de få till det, och jag hade bakat en jordgubbspaj och kokat vaniljsås att ha till efterrätt.
 
 
 
Nu är jag och Juno hemma och tittar på Pippi, och M och Meja är iväg och spelar TV-spel/leker. Jag ska försöka vila lite nu, för inatt är det jobbdags. Om någon undrade är det nu 8 arbetspass (2 veckor) kvar till semestern, som jag då börjar beta av inatt. 3 pass framför mig nu, sedan 3 nästa helg och så två i veckoslutet efter. Det går snabbt!

En dag på stan

Jag har märkt att jag är i desperat behov av vardagskläder nu under sommaren. När jag och barnen ändå var lediga idag bestämde vi oss därför för att ta med lillasyster in till stan och få en sväng för att leta upp lite. 


Det blev en runda i rätt många affärer, och jag hittade faktiskt en del kläder! För en gångs skull inte någonting till barnen, utom ett par simglasögon till Meja. Blev både 2 par shorts och några linnen och T-shirts. Skönt att ha det gjort! Även ett par sandaler, vilket jag också behövde. Tur jag fick lön idag! ;) en lunch på 1344 blev det också. Trevlig dag! (Att Juno har varit gnällig som tusan den mesta tiden och inte velat någonting, kan vi väl tänka bort. Hon var åtminstone lugn när vi åt...) 

RSS 2.0