120830 - Nu är det dags...

Igår blev det lite fix i trädgården och så på dagen. Juno var dock lite extra matsugen igår, så blev inte så mycket gjort åt gången för mig ;) På kvällen blev det en promenad för familjen. Juno var inte sugen på att åka vagn, så fick byta till bärsjalen, och Meja skulle inte somna i vagnen alls. Menmen, vi fick lite motion i alla fall!
 

Back to pragnant?! ;)
 
Idag blev det en lugn förmiddag, och jag har tagit tag i att rensa ut byrån och garderoben. Jisses så mycket det blev som rök! 3 kassar till skänkes, 1 slänges och en stor hög som ska Traderas! Snart dags för shopping med andra ord ;) Fick lite trevligt fikabesök ikväll med av M:s kompis med familj, och Juno fick ännu en present - presentkort = ännu mer shopping!
 
Nehej, lite bilder får avsluta innan jag hoppar i säng!
 


120829 - Gympatjej!

Igårkväll var det då dags för Mejas gympa att starta. Hon har längtat efter detta hela sommaren, så det var en laddad tjej som begav sig mot gympasalen! Meja gympade med sin pappa igår, och jag och Juno satt med bärsjalen och tittade på (första försöket med sjalen för henne - hon somnade efter 5 minuter!). De hade uppvärmning - sprang m.m. i en stor ring, och därefter redskapsgympa. Det slogs kullerbyttor, hoppades på plintar, svingades i rep, klättrades i ribbstolar m.m. Det var en väldigt nöjd, glad och stolt tjej som med sin vattenflaska och sitt äpple gick från gympan sen :) Min stora tjej var så duktig, bara glada miner hela tiden, trots att hon egentligen var väldigt trött!
 

RSS 2.0