Stackars lilla Mejan!

Igår (eller måndags heter det väl vid denna tiden) kom M inspringande med Meja efter han hämtat dem på förskolan och ropade att hon hade ett jack på överläppen. Jag for upp och kollade och tvättade bort lite blod, och tack och lov var det inte så väldigt djupt. Vi hade steristrips hemma, så jag la om med det och hon var så duktig så. Det hade utvecklats till en REJÄL fläskläpp idag! 
 
 
Stackars lilla gumman, hon var så ledsen! <3

Äntligen dags!

Nu är det ÄNTLIGEN på g! Vårt kök, som jag vantrivts med så väldigt mycket åtminstone sista året och egentligen ända sedan vi flyttade till huset för över tre år sedan, ska äntligen kastas ut och ersättas med ett nytt! Jag var på lite möte i söndags ang ett alternativ, och idag har vi båda varit iväg på ett annat. Nu inväntar vi bara sista alternativet, men har nog ganska säkert bestämt oss. Det kommer bli så himla bra!! 


Jag är som ett litet barn på julafton och längtar ihjäl mig lite! 

Praktik avklarad

För en vecka sedan var det dags att avsluta höstens andra praktikperiod, som spenderats hos en skolsköterska i kommunen. Trevligt har jag haft och fått lite mer koll på deras verksamhet! Lite skönt är det ändå att "bara" jobba och plugga nu, det kändes lite mycket där ett tag... Just nu är det jobbhelg, jag har faktiskt varit inne och jobbat dag fredag och lördag, och så nu lör vi nätter söndag måndag tisdag! Bara att kämpa på och ta igen den arbetstid jag missat under praktiken ;-) jobbar ju bara halvtid, så i vanliga fall jobbar jag relativt lite i veckorna för att hinna med skolan, men nu när jag har varit "ledig" i två veckor så blir det lite mer! 

RSS 2.0