Marknadsdag

I tisdags bestämde vi oss för att besöka Tingsryds marknad, så efter lite träning på morgonen så åkte vi ditåt. Tog ett varv på marknaden och köpte så mycket som 3 nagellack. Köpte sedan en plocksallad och satte oss i gräset och åt den. Tyckte det kändes svalt - var bara 28 grader... Bortskämda? Haha! 


Lite sjöbad senare spenderade vi kvällen hos M:s kompis med familj med lite grillning och sådär! Härliga semester! 

Repris

Vi körde en ungefär likadan dag igår; Badet under dagen och framåt kvällen packade vi om grejer, tog cyklarna och gav oss iväg till Mörtjöåsen som är en sjö i närheten. Det var dock lite längre än vi hade tänkt, så var lite svettigt när vi väl kom fram! Skönt med kvällsdopp, mat under sista solstrålarna och glada barn. 

Semesterdag

Efter all stress den senaste veckan, med farande genom södra Sverige och förberedande av kalas / ha kalas, så var det väldigt skönt att avsluta veckan med en lugn semesterdag. Vi hängde i utebadet på dagen, och framåt kvällen packade vi om och åkte mot Alljungen (stor fin insjö). Där låg vi och njöt lite avskilt, metade lite (utan napp), njöt av solnedgången och tog oss till sist ett kvällsdopp. Alldeles ljuvligt med värmen vi har nu, tycker jag, men lite åska hade nog faktiskt behövts! 

RSS 2.0