110630 - Midsommarveckan

Jihaaaa, äntligen internet! :D

Får bli en update med lite text och massa bilder. Ett sånt där jättedrygt "då-gjorde-vi-det&det"-inlägg. Mest för min egen skull ;) Ett nytt objektiv har jag fått hem med som jag köpt över Blocket; 40-150mm. Blir en himla skillnad! 


Förra veckan - midsommarveckan. Passade på att mysa med Mejan när jag inte jobbade!


Lite smarrig mat blev det med på helgen! Enkelt på lördagen med fläskfilé, pommes och hemgjort vitlöks/gräslöks/persiljesmör + sparris, och lite ordentligare på söndagen med skinkstek :) Fick till en riktigt yummie sås måste jag säga!


På torsdagen - dagen innan midsommar - var det dags för den sedvanliga lövmarknaden här i Karlskrona. Jag hann in en liten sväng innan jobbet, lagom för att få i mig en langos ;)
Midsommaren hos goda vänner blev jättetrevlig. Kan inte bli annat i vårt gäng :) Sillbord, krocket, tårta, massa prat, god dricka, grillat och skratt! Meja och Tindra hade superskoj tillsammans. De leker verkligen ihop nu!


Midsommardagen spenderades traditionsenligt i Torhamn där jag, pappa & Meja stod i chokladhjulet. Meja fick även dansa runt midsommarstången med morfar och äta korv & glass!


Söndagen var vi på V75 i Kalmar. Meja trivdes som fisken i vattnet med alla aktiviteter - hon åkte karuseller (bilar & tekoppar), red ponny och hoppade hoppborg.

Glad midsommar alla kära läsare! Hoppas ni...

Glad midsommar alla kära läsare! Hoppas ni får en underbar dag och att solen skiner på er! Det gör den inte här, än... Får väl se hur kvällen blir, trevligt kommer vi ha i alla fall!

Jag blir toookig! Igår var vi och fixade e...

Jag blir toookig! Igår var vi och fixade ett nytt modem till bredbandet, men tror ni det fungerar ändå?! Nej, nu känner inte datorn av skiten! Gah! Annars har vi det bra ;) förhoppningsvis kan jag uppdatera er ordentligt imorgon kväll eller fredag morgon (midsommar, vart tar tiden vägen..?).

RSS 2.0