Me&I-party

Nu var det ett tag sedan jag var på eller hade ett Me&I-party, så igår hade jag bokat in ett! Så himla fin kollektion denna säsongen, fastnade för många av plaggen. Den gula färgen var helt ljuvlig! 

Det var tyvärr inte jättemånga som kunde komma, men vi hade trevligt och hann kolla utan att trängas. Jag beställde ett set kläder till Juno och en klänning till mig själv. Fikade gjorde vi med förstås, på minibaguetter och en Daim-kaka jag slängde ihop innan. 

Tröjan valde Juno själv. Byxorna la jag veto på ;-) så söta! 

Ja, det fanns som sagt en del att välja på, och jag valde mellan två klänningar, men det fick bli denna, och så fick Juno välja mellan två tröjor till sina fina byxor. Sen valde vi dessutom varsitt set till barnen som de kommer få i julklapp av mamma :-) 

Potträning

Min lilla minsta börjar bli stor minsann! Hon pratar som bara den nu, långa meningar, och gör sig förstådd hos de flesta allt som oftast.

Det där med blöjan har det gått sådär med innan, hon har suttit på pottan lite då och då som träning, ibland har det kommit och ibland inte. Att vara utan har dock inte funkat alls, då hon inte känt när hon behöver gå. Men så förra veckan sa de på förskolan att hon är väldigt flitig med pottan där, så sedan dess har vi försökt lite mer utan blöja. Och visst kan hon! De flesta gångerna säger hon till (eller går till pottan) och gör det hon ska. Till och med nummer 2 har det blivit i helgen. Det är inte alltid hon vill vara utan och vi kör inget tvång, det är ju inte någon brådska. Idag provar vi att gå till förskolan utan, vi får väl se hur det ska gå. Jag har laddat med massa trosor och byxor extra i alla fall ;-) 

Jobbhelg

Har jobbat torsdag fredag och lördag natt, och däremellan varit i lite halvdvala och försökt umgås lite med familjen, därav tystnaden här inne :-) Det har varit en lugn och mysig helg för övrigt, det jag har varit hemma. 


Barnen och M var på kalas igår medan jag sov, och idag har de varit på simskola (Meja) och sedan umgåtts med farbror S. Perfekt, de har haft roligt och jag har fått sova ifred. Imorgon är det förskole- och pluggdags igen, bara att ladda! Sömnen verkar det gå sådär med... Alltid likadant efter man jobbat. 
RSS 2.0