1-årskalas och jobbhelg 2017

i lördags var det dags att fira barnens lilla kusin som blev 1 helt år! Stora killen ju. Jag hade jobbhelg men hade lyckats byta så jag kunde gå på kalaset innan jobbet. Resulterade i tre kvällar på rad, menmen, jag överlevde. En ganska stökig helg på jobbet för övrigt. 
 
Kalaset var trevligt, jag hann vara med och äta lite lunch (god paj) och umgås lite innan jag fick åka mot jobbet. I present av oss fick han dockan "David" (Skrållans lillebror) & blöjor och kläder till den. Blir nog bra! 
 

Bröllopet - Inbjudningarna

Jag kom på en sak jag inte visat er som ju mer var inför bröllopet - inbjudningarna!
 
Jag har ju heller inte kommit längre än till "inför vigseln" i inläggen, men det var för att jag ville vänta in att tackkorten var utskickade. Tråkigt att visa bilderna i förväg ju. Men nu har alla fått sina kort, så nu kan ni vänta er några inlägg till.
 
I alla fall, inbjudningarna. Det blev ganska snabba ryck när jag väl friat på skottdagen, eftersom vi bestämde oss för att gifta oss samma sommar. Så några dagar senare var jag inne på Simsalabim i stan och köpte lite material och pysslade ihop inbjudningarna, som förstås fick matcha bröllopets färgtema i övrigt.
 
RSS 2.0