Helg-trevligheter

Helgen har i alla fall varit trevlig! Igår var vi ute och hälsade på pappa och E som har flyttat relativt nyligen, och åt mycket god middag bestående av skinkstek m.m. Trevligt som vanligt! 



På kvällen lämpade vi av barnen hos "Bobo" (mormor) och åkte in till stan för bio, Hobbit, med M:s familj. Den var bra, bättre än första tyckte vi alla tror jag! 

Idag har vi varit en sväng hos M:s farmor. Frall-fika, massa lek och våfflor. Var hyfsat fulla i magen när vi kom hem ;) nu har vi i alla fall avslutat med lite varmrökt lax med romsås. När vi var iväg ville Meja ha med sin nya Spindelmannendräkt hon fick av oss i julklapp, och Juno skulle vara prinsessa. Så dansade de omkring ett bra tag! 

Ljuvliga sömn

Jag klär på Juno pyjamas vid halv8-tiden, ger välling och sättee mig i soffan med henne (typ enda sättet hon någonsin somnar på på kvällen). Sitter där i ca en halvtimme med varierande skratt, ålning och gråt. Sätter henne bredvid medan jag läser saga för Meja. M går och lägger Meja. Tar upp Juno igen. Börjar skrika för att hon inte vill ligga ner. Meja kommer upp igen, kan inte sova i sin säng. Juno skriker till slut så mycket att hon kräks. Slänger in henne i sin säng när jag tvättat av henne. Hon kommer upp igen, pigg och glad. Meja har äntligen somnat på soffan... 

En helt vanlig kväll i vår familj! <3 soooov ungar! 

Fredagsmys all in

Efter jag sovit och hämtat barnen idag, satte vi oss i soffan för att titta på Pippi på de sju haven (barnen fick nämligen Astrid Lindgrens kappsäck i julklapp från morfar & E!). Efter det gjorde vi halvhemgjord pizza med salami, fetaost m.m. lagom till M kom hem.
 
Nu sitter (läs; stirrar omkring) två nybadade barn med fårskinnstofflor och julklappsdresser från mormor m.fl. i soffan med oss, är det fredagkväll måste man ju inte bråka om sovtiderna (för nej, våra barn gillar inte att sova på kvällarna). Lite chips och salta pinnar på det. Idag är det minsann fredagsmys på riktigt!
 
RSS 2.0