29 maj -09

Idag mår jag bättre tack o lov :) Gjorde verkligen ingenting igår sen, mådde skit hela dagen =/ Sen "normal" idag igen om man nu nånsin är det nuförtiden. Mattias fick köpa med sig kebabrulle hem när han åkte hem från träningen, pallade inte laga mat ju ;) GOTT var det, men nu får jag allt ta tag i o följa matlistan igen, och inte äta massa skit, för hade gått up ett helt kg till sista veckan. AJAJ akta sig! Inte för vikten är det första man ska tänka på i detta tillståndet, men man kan ju ta det lite försiktigt i alla fall :)
Nu är det under 2 månader kvar till bebisen ska komma. Hoppashoppashoppas att den har liiite för bråttom ut. Palla gå över till augusti liksom =/ uurk!
...och igår fick linn o dom sin lille bebis, en liten pojke blev det =) Maaw, avundsjuk!

Gick upp tidigt i morse efter att som vanligt inte ha sovit ordentligt inatt. Åt osv och gjorde mig klar för skolan. Var inne på basgruppsträff och babblade lite, hela 4 st av 8 var där idag ;) Sen gick vi o pratade lite skit om idiottentan innan jag begav mig ut till maxi för o komma på något jag kunde laga till till mig till lunch. Blev att jag köpte ett paket köttbullar, ska äta det och stuvade makaroner :D mums! Sen ska jag in till stan med älsklingen en sväng, måste hitta mig ett par st bh:ar och han skulle kolla lite kläder + att hans syster fyller år på söndag med. Present till 16-årig tjej någon?!?!
Ikväll blir de hemmagjorda piroger och mys! :) Jobb hela helgen sen =/


Fick en rooolig överraskning när jag kom hem idag med o hämtade posten. Hade fått inbjudan till bröllop den 25 juli :D wiiie. Säger inte vilka än eftersom det inte är säkert att alla vet ^^, Blev nästan lite rörd! Hoppas verkligen vi kan gå, antingen kommer jag ju vara gigant-stor eller ha en pyttebebis med oss om vi kan komma, eller så ligger vi helt enkelt på förlossningen, vilket vi såklart inte hoppas på!

RSS 2.0