Med Juno i lekparken

Jag har haft två relativt lugna veckor nu på jobbet, kanske inte så lugna där, men inte jobbat så mycket. Fördelen med skiftarbete - ibland blir det så! I måndags när jag och Juno var lediga passade vi på att vandra bort till lekparken en sväng. Hon packade ner russin, kex och vindruvor, och dockan i vagnen. Och så slängde jag ner kaffe och en bok också. Med tanke på hur sommarvädret var så blev det alldeles för lite sånt här i somras! Det var ljuvligt att sitta där på bänken i solen, läsa lite, leka lite med Juno och bara vara. Vi blev faktiskt kvar i över 2 timmar, och så länge brukar vi (jag) inte ha tålamod till att vara där. 
 
 
Idag tog vi en sväng till faktiskt, med båda barnen när Meja slutat skolan. 

Middagsgäster

I fredags när vi kom hem från Mejas balett fick vi sällskap till middagen. M:s jobbarkompis med tjej kom hit på lite middag och sällskapsspel. Mycket trevligt! 
 
M och hans jobbarkompis hade bestämt hamburgare med diverse tillbehör, så det blev en fet och god middag! Till efterrätt hade vi gjort en brownie med mjölkchokladkolakräm. God men väldigt söt! 
 

Smash-the-cake-fotografering

Det föll sig så bra, så att strax efter jag hade beställt hemma-studio-grejerna för ett tag sedan så fick jag en förfrågan från släktingar till M om att fota deras barn som fyllde 1, och ha en så kallad smash-the-cake-fotografering. Och alltså, för att vara första gången är jag nöjd med bilderna! Framför allt de porträttbilder vi tog först med annan bakgrund. Måste komma på hur jag ska lysa upp den vita bakgrunden ordentligt, men annars blev det väldigt bra. Bjuder på några bilder utan ansikte!
 
Barnet var först inte super-pepp på att krasha tårtan, men precis när vi tänkte ge upp blev det fart på hen, och det flög tårta överallt! 
RSS 2.0