Frysfyllning

Jag har passat på lite den senaste veckan att förbereda lite mat inför sommaren. Tänkte att det är skönt att ha lite fixat när bebisen kommer! 
 
Jag har stekt pannkakor, gjort ost- och skinkpaj samt trattkantarellpaj, bakat piroger och lagat lasagne. Sen var vi ju tvungna att ha lite sötsaker med, så jag och Meja har bakat kolasnittar och finska pinnar, och jag och Juno har bakat kanelbullar och vaniljbullar. Gott! 
 

”AfterWork” med jobbet

Förra fredagen var det dags för AfterWork med jobbarkompisarna. Dock inte så mycket just AfterWork för min del som ju varit hemma ett antal veckor nu, men himla trevligt att träffa alla! Vi passade på att fira lite jämna födelsedagar och pensioner, och åt gott på Restaurang Parken i stan. 
 
En alkoholfri öl på en solig uteservering var ju ganska trevligt!

Utbyggnad påbörjad

Äntligen, äntligen, är utbyggnaden uppstartad. För nästan ett år sedan hade vi byggföretaget här första gången, men sedan har allt dragit ut på tiden. Timingen är väl sådär just nu egentligen, med bebis beräknad mitt i allt, men hellre det än att vänta till hösten.

De har varit igång en vecka nu och det har hänt en del. Utgrävt, underlag fixat och så i fredags gjöts själva underlaget till grunden, så nästa vecka ska den muras upp. Så spännande är det! Ska bli så kul att se hur det växer fram, och vi ska verkligen försöka få till så att huset ändå blir "likt sig" så bra som möjligt.
 
Till att börja med - före byggstart jämfört med ritningarna av "färdig" utbyggnad:
 
Uterummet på vänstersidan kommer dock inte göras precis nu.
 
 
Såhär fint bor vi just nu!
RSS 2.0