Utbyggnad påbörjad

Äntligen, äntligen, är utbyggnaden uppstartad. För nästan ett år sedan hade vi byggföretaget här första gången, men sedan har allt dragit ut på tiden. Timingen är väl sådär just nu egentligen, med bebis beräknad mitt i allt, men hellre det än att vänta till hösten.

De har varit igång en vecka nu och det har hänt en del. Utgrävt, underlag fixat och så i fredags gjöts själva underlaget till grunden, så nästa vecka ska den muras upp. Så spännande är det! Ska bli så kul att se hur det växer fram, och vi ska verkligen försöka få till så att huset ändå blir "likt sig" så bra som möjligt.
 
Till att börja med - före byggstart jämfört med ritningarna av "färdig" utbyggnad:
 
Uterummet på vänstersidan kommer dock inte göras precis nu.
 
 
Såhär fint bor vi just nu!

Vecka 39

Japp, då är vi inne i (och snart ute ur också för den delen) vecka 39, och nu känner jag mig verkligen färdig med att vara gravid! Har en del sammandragningar, och varje gång bara önskar jag att de ska göra ont och komma lite tätare, så att det faktiskt är någonting på gång. Men nej, ännu ingen bebis (dock är detta inlägget förberett igår förmiddag, så man vet ju aldrig hur det är nu när det väl kommit upp, hehe).
 
Jag mår dock ganska bra ändå, så jag ska absolut inte klaga. Jag är så glad att graviditeten gått så smärtfritt som den har, trots småsaker som yrsel och sådär så har jag mått förhållandevis bra hela tiden och är så nöjd med dessa månader. Det ska nu bli otroligt spännande att se vad det är för en bebis som gömmer sig där inne, både vad gäller kön, temperament o.s.v.
 
Efter förra veckans barnmorskebesök. Ligger strax under de andra i mått. Hoppas att jag slipper nästa besök som inte är förrän fredag 1/6, men vi får se.
 
Haha, ser ut att vara en riktig hängmage denna gången! Inte riktigt så i "verkligheten" dock. Har än så länge sluppit fler bristningar, vilket är skönt.
 
Med Juno på dop & nu i helgen på konfirmation

Motljusbilder

När det har varit så fina kvällar nu så har jag spanat in ett ställe i trädgården där det blir så fint ljus på kvällarna, så förra veckan bad jag M föreviga några sista seriösa magbilder. Tog ett par bilder på barnen med först för att kolla ljusinställningarna och så, men de var inte så seriösa däremot, haha.
 
Är här i vecka 38

Sussi

Mamma till Meja & Juno, gravid med beräknat 2/6-18

RSS 2.0